Slíbený fotky Syna Norbertka
Moderátor: Moderátoři
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
Slíbený fotky Syna Norbertka
http://cccpman.rajce.idnes.cz/Muj_SYN/#SAM_1544.jpg přišel jsem k Vám na Svět 8.3.2011 s váhou 2,820 a měřím 46cm, tatínek mi dal jméno Norbert ale říkejte mi Bertík
myslím že mi to v Ladě sluší a snad jí tatínek nezničí do doby než jí budu moct převzít 
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- MartasBrno
http://www.youtube.com/watch?v=zJRglGynt0Q 
Ač se text nemusí 100% hodit, hudební zážitek jsem měl perfektní.
Ač se text nemusí 100% hodit, hudební zážitek jsem měl perfektní.
Noo, jet z porodnice ladou musí bejt trauma na celej život 
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
I kuš....!!!plavec píše:Noo, jet z porodnice ladou musí bejt trauma na celej život
Také jsem před skoro třinácti lety juniora z Podolí (znalci vědí) vezl ne sice přímo Ladou, ale pravým Žigulíkem. Proto jsem si ho nakonec i nechal na památku té události
Měl jsem i skoro stejnou sedačku, protisměrnou. Jediná vhodná pro prcky.
Koukej ho pořádně živit, je hubenej!
Jinak gratulace, ať se rozrůstáme.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
- Freedom
- Kontaktovat uživatele:
děkuji za chválu, prcek dlabe každý dvě hodinky usíná mi v náručí po jídle, a když usne jde do postýlky a já jdu vždy na chvíly k autu, jinak jak sem ho vezl v ladě tak se vstekal jen když sme ho nakládaly ale auto ho po 15metrech uhoupalo a ukolíbalo takže celou cestu spal
jen mě mezel ten rámus takže hned zítra objednávám výfuk a než dorazí tak zatím udělám kapotu k nasazení 
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Já jel z porodnice Hillmanem, a ještě dneska když ho někde potkám, tak mi skane slza z oka 
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Já ho před devíti lety vezl taky Ladou, taky Modrým. Ale bohužel Modrý LADA už není. Dcera se před šesti lety vezla domů Sierrou, která je už taky přetavená.
Trvalé následky nejsou, teď si libují v Peugeotu.
Norbertovi hodně zdraví štěstí a rodičům k tomu navíc trpělivost, pohodu a výdrž.
Trvalé následky nejsou, teď si libují v Peugeotu.
Norbertovi hodně zdraví štěstí a rodičům k tomu navíc trpělivost, pohodu a výdrž.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Aha.... asi jako Chuck Norris a jeho rodný srub, že.....?Cory píše:Ja ani neviem ako som vlastne siel z porodnice domov, ale pravdepodobne v mojej 2105