Diskuze na CS Autolada

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Zúčastnil bych se diskuse se zástupci CS AutoLada?

Anketa končí za stř dub 06, 2011 08:58

Ano,rád,bude to přínosné
5
31%
Ano,ale nebude to mít valného smyslu
3
19%
Ne ,nemá to smysl
8
50%

Celkem hlasů: 16

zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

2009 bylo u vás šrotovný, ne?

No možná ne, ale u nás je to ještě tragičtější - u vás za prosinec 24 ks, u nás 15 ks. U nás 2010 - 148 ks, 2009 - 166 ks.

Jenže kolik má obyvatel Slovensko a kolik ČR. ;)

Ale nechci tu bejt jenom za sejčka, já samozřejmě ten námět na diskuzi podporuju, je to dobrej nápad a rád se zúčastním nebo s něčím pomůžu, ale zkušenost mi řiká, že to prostě bude marný - ale pojďme to zkusit, aspoň vám pak budu most říct: "a já to řikal" :)
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
mirozv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirozv »

Hej to šrotovné malo na tom svoj podiel. Keby sa urobila anketa medzi pospolitým ľudom, tak väčšina by o nových modeloch autovazu nevedela. Ešte tak nivu a starú radu.
LADA je jediná automobilka, kde musíš ty presviedčať predajcu, že to auto naozaj chceš kúpiť.
LADA 21103 20.5.2010-17.8.2013
LADA 2112 6.9.2013-
LADA 21214 23.4.2016-

Obrázek

Obrázek
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Podklady k diskuzi:
Sranda je, jak se (nejen tu) dřív upínaly pohledy ke Kalině a Prioře, jóó to bude něco, až ty káry k nám přijdou a zmizí ten zastarelej šunt 2110, a hle kalina+priora dohromady nedosahují bývalých prodejů desítek... Že by tedy ty mizerný prodeje nakonec nebyly způsobený výrobkem, ale něčím jiným?
Obrázek
Obrázek

radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Ten graf je zdrcující fakt o prodejnosti Lady v ČR.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
plavec

Příspěvek od plavec »

prodejčíky jsem samozřejmě nemyslel někoho od pultu - těch by asi bylo marné se ptát na zásadní věci, ne?
Aha, tak to jsem špatně pochopil. Kdybys napsal rovnou "vedení CS" tak je mi jasné hned. :)
zelvotron píše:aspoň vám pak budu most říct: "a já to řikal"
Teď neříkám TAK ani TAK, ale na má slova dojde :!: :lol: :mrgreen:
Koukám na tu tabulku a říkám si, že je toho jak šafránu. Pozitivní zpráva ale je, že majitelé se asi cítěj víc výjmeční než majitelé Poršáků a podobných neobvyklých aut.
Věcná diskuze slušných lidí s vedoucími pracovníky
A proto se nezůčastním, tak mohl bych ten krompáč nechat opřenej venku za dveřma, ale co kdyby mě ho někdo čornul? :evil: :lol: :lol:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Marťas

Příspěvek od Marťas »

plavec, Na žižkově se nekrade :P :mrgreen:
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
plavec

Příspěvek od plavec »

Marťas píše:plavec, Na žižkově se nekrade :P :mrgreen:
Tak to bych zrovna neřekl. :mrgreen:
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Odkud je ten graf?
Bílý LADA a okřídlená spol.
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Podle údajů z SDA.

Fišer Jiří

Příspěvek od Fišer Jiří »

Jsem tady teď 4dny nebyl a pěkně se to rozjelo :wink: No vidíte a prej se jich nebude na co ptát :) Nejprve bych tedy požádal administrátory, aby jsme si udělali malou představu kolik by se diskuze zůčastnilo lidí,ať na hlavní stránku fóra zahájí hlasování o účasti.Ať se to trochu rozpohybuje :wink:

Tak hlasujte,už na to máme jen 19 dní! 8)
Ještě jsem chtěl podotknout,že toto téma jsem založil také proto,že mi není lhostejná především budoucnost této značky!Spousta z vás vlastní "krabice" a hrdě se nazývají LADA nadšenci a kulatejma řadama pohrdají!Z takovejch tzv. Lada nadšenců,kteří se nezajímají o to co bude a je jim dokonce jedno jestli Lada skončí,je mi zle a považuji za ignoranty značky :cry: Já proti Krabicím nic nemám naopak,chtěl bych také nějakou leštěnku vlastnit,ale je pro mě důležitější budouctnost,minulostí nežiju,protože Lada tady pořát ještě je, existuje,proto se zajímám,jestli to někdo nechápe je LADA vlastník,né Lada nadšenec!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]
Lada 2171

LADA JE Můj Život
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Tak copak,copak?Nadšení upadlo...jinak souhlasím s Jirkou,i vlastníkovi krabice,který se nazývá fanouškem Lada, by neměl být osud Lady jako značky lhostejný.Netvrdím,že se každému musí líbit výtvory novodobé,ale nějakou empatii by to chtělo.
Vypadá to,že nějakou akci ohledně návštěvy CSAutoLada dohodneme na sraze.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

radek mb píše:i vlastníkovi krabice,který se nazývá fanouškem Lada, by neměl být osud Lady jako značky lhostejný.Netvrdím,že se každému musí líbit výtvory novodobé,ale nějakou empatii by to chtělo.
Vypadá to,že nějakou akci ohledně návštěvy CSAutoLada dohodneme na sraze.
JJ, moje řeč. Podebatíme na srazu. To bude asi nejlepší řešení. ;)
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Fišer Jiří

Příspěvek od Fišer Jiří »

radek mb píše:Vypadá to,že nějakou akci ohledně návštěvy CSAutoLada dohodneme na sraze
hlasování sice ještě neskončilo,ale nevidím to moc optimisticky,čili druhý pokus na sraze?Budu tomu věřit,snad budu u toho! 8)
Lada 2171

LADA JE Můj Život
Sid

Příspěvek od Sid »

Fišer Jiří píše:Z takovejch tzv. Lada nadšenců,kteří se nezajímají o to co bude a je jim dokonce jedno jestli Lada skončí,je mi zle a považuji za ignoranty značky :cry:
Presne takýto nadšenec som aj ja. Zaujíma ma minulosť, lebo vtedy to boli autá, ktoré mali svoje kvality a svoj šmrnc. To boli echt autá, nieaké autá. Novú ladu si môže kúpiť len niekto, kto potrebuje lacné auto na zničenie, alebo niekto kto sa do áut vôbec nevyzná.
Nehovorím, že tie autá sú zlé, ale každé auto potrebuje opravy a údržbu. A keď sa mi to pokazí, čo potom? Kto to opraví, keď lada má veľmi málo značkových opravovní? Budem platiť odťahovku 200km do najbližšej opravovne? Keď ponúknu kvalitné služby a servis, tak sa to bude predávať tak dobre ako aj iné značky.

Do tej diskusie sa kľudne dajte. Nič tým nemôžte pokaziť. :wink:
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Sid píše:Novú ladu si môže kúpiť len niekto, kto potrebuje lacné auto na zničenie, alebo niekto kto sa do áut vôbec nevyzná.
Nechci se s tebou přít,ale podle mne je desítka velkým skokem dopředu oproti krabici.Jediné,co se dá považovat za plus například u šestky oproti desítce,je design.
Sid píše:Nehovorím, že tie autá sú zlé, ale každé auto potrebuje opravy a údržbu.
Krabice jezdí bez poruchy?
Sid píše:Keď ponúknu kvalitné služby a servis, tak sa to bude predávať tak dobre ako aj iné značky.
To je už jedno,protože tebe nové Lady nezajímají a pro těch pár lidí,co si novou Ladu koupí to stejně nemá cenu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“