určitě dorazím,ve vrchlabí se nám líbylo.Přijedu leštěnkou a závoďáka budu muset nechat v garáži ,kdyby to bylo blíž dopravil bych tam oba,zasloužili by si to.
Pokud umím dobře počítat, tak ses, Marceli, trefil do krátkýho tejdne, takže nemám šichtu, což znamená, že když ta moje hajtra bude posuvuschopná a reprezentativně vyleštěná, tak dorazim
Takže
Tento tejden sem si uvědomil že sem ještě nerezervoval ubytováni
A tak sem to napravil, a dnes mě došel e-mail, cituji: Dobrý den,
Vaši rezervaci jsme vzali v potaz, na 27. - 29. 5. jsme předběžně zarezervovali všechny chaty i karavany.
Kdyby se něco podstatného změnilo, nebo bychom potřebovali něco doladit, budeme Vás kontaktovat.
Ceník pro sezónu 2011 Vám zasíláme v příloze tohoto mailu.
Děkujeme a těšíme se na Vás,
Ondřej Pařík, Autocamp Příhrazy
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Já mám HOSIP, Marceli, to je tam, co jsme byli minule? Klíčová slova v mojí paměti: závora, kartičky, modré majáčky VB, Flipper Tom, oslava, moje zapomenuté párky na stole, nabouraní Estonci, to, jak se brňáci zdejchli a my tam pak na vrátnici ještě hodinu nebo dvě vysedávali, pozorovali déšť a krom toho probrali pilotování Airbusu ... néééé, to je tutady! http://www.camp-prihrazy.cz/10.html
Tak to bych s sebou měl vzít tu cedulku, co jsem našel asi po dvou měsících zabalenou i se stanem a odprosit
Ale v kufru Kaliny už nespim! Beru stan! A jestli mi před ním zase někdo nastartuje a něchá to hodinu běžet, utrhnu mu koule!
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).