Diskuze na CS Autolada

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Zúčastnil bych se diskuse se zástupci CS AutoLada?

Anketa končí za stř dub 06, 2011 08:58

Ano,rád,bude to přínosné
5
31%
Ano,ale nebude to mít valného smyslu
3
19%
Ne ,nemá to smysl
8
50%

Celkem hlasů: 16

MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Tak asi nejde o to, aby členové klubu zachraňovali místní pobočku tím, že by kupovali její zboží, ale spíš o to, aby se tyhle plechovky dostaly masám lidí pod nos, jinak si to nekoupí - a taky že ne, vždyť to nikdo nekupuje. Ale podívejte se, jaký reklamy běží v televizi. Televize, mnohdy proklínaná, je asi jediným prostředkem pro reklamu a rozšíření masám.

My jsme fakt jebnutí.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Uspořádat nějakou panelovou diskusi se zástupci CS AL je velmi dobrý nápad. Jsem pro. Jenže tuto diskusi nelze nastartovat z ničeho nic. Obecně je nejlepší začít oficální písemnou formou, jak už naznačil Jacek s Laďušou. Dál musí být předem jasně stanovená struktura debaty a definována základní diskusní témata. Diskusi musí někdo moderovat. Nemůže v ní být chaos. Na obou stranách tedy musí být určení generální zástupci. Jestliže se této iniciativy někdo opravdu seriózně chopí a podaří se tuto diskusi zorganizovat, tak nejenom že rád přijedu a zůčastním se, ale jsem i ochoten v rámci možností pomoci.

Radku, svým dotazem ohledně nákupu jsi trefil hřebíček na hlavičku. ;) Já za sebe klidně a narovinu odpovím, že ......... nekoupil. :) Důvodů je několik. Jeden z hlavních je ten, že koupi prakticky jakéhokoliv nového auta považuji za nejnesmyslnější investici. Další důvod je ten, že ze současné, ani připravované produkce Lady mě nic nevyhovuje/nelíbí se mi. Ještě bych doplnil, že bych si nic nového nepořídil, i kdybych měl na kontě 10 mega. Spíš bych vytížil několik renovátorských firem na celé Moravě. :P :lol:
Koko Loko píše:Kdyby dotáhli do výroby ten projekt zadohrabu s tou novou slušivou kastlí combi co tu o něm byl kdysi topic, to by byla jiná.
Jo, tak kdyby se tento projekt zrealizoval, tak bych do něj i šel. Ale ne do funglovky, počkal bych si na pěknou ojetinku. Dávat 30% ceny jen za to, že jsem v TP zapsán jako první majitel opravdu nehodlám.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Jimmi

Příspěvek od Jimmi »

rosta píše:vidím že to tu funguje jako všude jinde v tomhle státě-každej má akorát plnou hubu keců a když někdo přijde s nějakým návrhem něco změnit tak je za blbečka a ostatní z něj mají akorát prdel.....nojo ČEŠI....
Tohle jsem opravdu nepochopil :shock:

Já jsem svůj názor napsal. Nová auta v jejich podání se mi vůbec nelíbí a sortiment je nedostatečný i vzhledem k tomu, co existuje v Rusku.

Podle toho, co tu někdo psal o té kyperské firmě, která firmu vlastní, bych spíše usuzoval, že je to utajená rezidentura nebo pračka na peníze :)

Mě stačí, když budou prodávat díly na starou řadu. Nic jiného po nich nechci.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

ja by som si novú Ladu nekúpil pretože podľa mňa nové Lady nedosahujú kvalitu a úroveň starých Lád 2101-2107. Ak aj by mi stačilo lacnejšie auto odradilo by ma takmer nulové servisné zázemie, absencia turbodieslových motorov, ochota predaja, záručný a pozáručný servis lebo kúpiť auto to nie je len jeho kúpa ale údržba, servis a pod. čo v prípade keď dostanem poruchu na ceste poskytnú mi asistenčné služby. alebo keď nabúram kde mi to auto opravia a v akej kvalite... myslím že tieto veci väčšinu ľudí dokáže odradiť. ak by začali robiť aj kvalitnejšie a luxusnejšie autá, ak by tam bol dobrý servis a všetko to, čo ponúka bežný predajca aut v dnešnej dobe tak prečo nie.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
plavec

Příspěvek od plavec »

mayo456 píše:ak by začali robiť aj kvalitnejšie a luxusnejšie autá
myslím že když někdo chce luxusnější auto, měl by ladu ze svého výběru vynechat. Ta se na tenhle okruh zákazníků zrovna nespecializuje.
Jimmi píše:Mě stačí, když budou prodávat díly na starou řadu. Nic jiného po nich nechci
Tak jistě, ale co pak mají dělat lidi, co si koupí novou prioru a když potřebují součástku takřka ihned a oni ji nemaj a ani nejsou schopni říct, co přivezou za díly v dalším kamionu ? Nevím jak vy, ale já musím jezdit denně a každej prostoj, když auto nejede je pro mě průser. Teď když nemám žádný auto a musím vlakem-busem se mě převrátil život naruby a nejsem schopnej ani odpracovat v práci tolik hodin ´kolik mám, nejsem schopnej dovýzt domu větší nákup, rodiče vzít k doktorovi a to vše jen kvůli autu!
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Sid

Příspěvek od Sid »

Ja si novú Ladu nekúpim, lebo sa mi nepáči dizajn nových áut a ich pretechnizovanosť. Ja som fanúšik lady kvôli jej starým modelom, hlavne 2103.
Ako tu niekto písal, že CS autiolada je vlastníctvom Autovazu, tak mi z toho niečo vyplynulo. Je to ale len môj osobný názor.
Autovaz tu asi chce mať pobočku a platí tých ľudí. A im môže byť jedno ako to vyzerá a koľko toho predajú, keď dostanú svoju výplatu tak, či tak. Keby im trocha pohrozili zrušením, tým pádom by prišli o robotu, tak by sa inak mrvili a určite by začali robiť všetko pre to, aby sa zvýšil predaj a zlepšili služby.
K tej návšteve môžem povedať len toľko, že to nič nezmení. Lebo keby mali o niečo záujem, tak by prišli oni za vami a spýtali sa. Veď koho iného by mali v prvom rade osloviť než svojich fanúšikov? A určite by sa nestavali chrbtom ku žiadostiam a sťažnostiam svojich zákazníkov. Ja za seba môžem povedať len toľko, že keď prídem k predajcovi a ten nedokáže zohnať čo chcem, tak u mňa jednoducho skončil a idem k druhému, ktorý to dokáže. Nebudem sa s ním viac ani baviť a nie ešte písať listy, alebo viesť nieaké diskusie.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

plavec píše:myslím že když někdo chce luxusnější auto, měl by ladu ze svého výběru vynechat. Ta se na tenhle okruh zákazníků zrovna nespecializuje.
áno v súčastnosti to tak je. Ale podľa mňa by to mali robiť ako civilizovaný ľudia a mať v ponuke aj luxusnejšie resp. športovejšie auta aby dokázali uspokojiť čo najväčší okruh zákazníkov a nie len jednu skupinu ktorá si aj tak kúpi radšej Logana alebo Fabiu htp.
patriť,
Sid

Příspěvek od Sid »

Ako tomu bolo v slávnej minulosti tejto značky. Mali bežné vozy 2101, 21011, 2105,
luxusnejšie vozy 2103, 2106, 2107 a vozy k úžitkovej službe 2102, 2104 a terénny voz Niva.
Teraz z ich ponuky zaujme asi najviac tá Niva. V okolí Bratislavy, kde je predajňa vozidiel Lada je dosť rozšírená. A to asi preto, že je to lacné nové terénne auto, ktoré má svoje kvality. Tie osobáky sú mimo, lebo majú silnú konkurenciu, ktorá ponúka lepšie služby.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Jimmi píše:Nová auta v jejich podání se mi vůbec nelíbí a sortiment je nedostatečný
Hurikán píše:Já za sebe klidně a narovinu odpovím, že ......... nekoupil.
Sid píše:Ja si novú Ladu nekúpim, lebo sa mi nepáči dizajn nových áut a ich pretechnizovanosť
mayo456 píše:ja by som si novú Ladu nekúpil pretože podľa mňa nové Lady nedosahujú kvalitu a úroveň starých Lád 2101-2107
Ještě pořád chcete jít diskutovat do Lady ohledně jejich prodeje nových aut?
Za sebe mohu říct,že desítku bych nekoupil,kdyby to neneslo značku Lada.Tím ovšem netvrdím,že mne to auto nějak zklamalo,to ne.Jsem s ní spokojený,je to daleko lepší než krabice.
Co se týká nových Lad,Priora mě nijak neuchvátila,zato se mi moc líbí Kalina,jak sedan,tak kombík.Ale ani já si jí nekoupím nebo alespoň v nejbližší době ne.Důvod je ryze prostý-peníze.Pokud bych je měl,už by jsem tam pro novou Kalu naklusal.Ale to je kdyby a to nic neřeší.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
MartasBrno

Sid píše:Veď koho iného by mali v prvom rade osloviť než svojich fanúšikov?
Přece širokou veřejnost jako to dělají všechny ostatní automobilky.
Široké veřejnosti je 999 lidí z tisíce, kdežto fanoušků je 1 člověk z tisíce.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Jenže když neosloví ani skalní příznivce,jak mají bodovat u veřejnosti?
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
MartasBrno

No, myslím, že to nemusí nutně souviset, Pro ně má být primární cíl zvýšit prodejnost mase. Teprve, když se budou mít dobře, (což se nepochybně mají - jen to jaksi navenek postrádá logiku :mrgreen: ) můžou si dělat nějakou doplňkovou činnost. Ale dokud levá ruka ví, že pravá nic nedělá a nevadí jí to, tak je zle.
Jak prodává koncern ty jejich unifikovaný plechovky? Prodává je všem, úplně všem, kteří si zapnou televizi, protože jen to jejich je simply klevr a jen to jejich budou sousedi závidět, a jen to jejich si sousedi koupí taky, aby měli aspoň to co já.

Už jsem to myslím psal, jak to funguje. Stejně jako prodejny COOP. V jedné takové jsem byl, vypadla šalina, ale světlo bylo. No, ale pokladna nešla, tak se zavřelo, vykouřila cigaretka a šlo se domů. Kapitalista by vzal bloček a prodával s tužkou v ruce. Budiž mu přáno! Dal se na službu, tak ať slouží. (A výplatu si vyslouží).
Naposledy upravil(a) MartasBrno dne ned bře 13, 2011 22:52, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Cory

Příspěvek od Cory »

Tak to vidím, že sa asi stanem dovozcom lady :mrgreen:
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Veverka

Příspěvek od Veverka »

MartasBrno píše: šlo se domů. Kapitalista by vzal bloček a prodával s tužkou v ruce. (A .
Pozor,mám dojem že bez té pokladny prodávat nesmí :!:

A to samý u té autolady!Pláčete na špatným hrobě.CS VAZ pobočka je snad pobočka FSB,něco v těch autech pašují nebo něco perou :lol: .
Dřív to musí docvaknout tam v tom 800 000vým Toljatti.Závod od roku 1990 krachuje.Kdybych se hodně snažil tak ještě vyhnátnu CSSR článek o problémech VAZu z roku 1988.Vedení to musí změnit.

Nové(i staré) lady se snažím propagovat.Chybí jen opěrky vzadu,opravdu "náročným" ještě možná další silnější motor.Ale uznejme,že mentalita čecháčků to už nikdy neotočí,pro absolutní většinu to je auto od "zlých cccpáků",takže novou koupit htp protože je "100% český auto" a htp "málo žere".
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

myslím že tu nejde len o to že je to lada, alebo že to nemá opierky a pod. veď aj Dacia je rumunské auto a stejne si ju kúpi viac ľudí ako Ladu. prečo?
myslím že v súčinnosti s faktami, ktoré som písal si väčšina ľudí povie nie, lebo ak má možnosť minúť dajme tomu 300 000 CZK tak v tejto cene má na výber hŕbu iných či už nových alebo jazdených aut s kvalitným servisom, náhradnými dielmi a pod. a aj tie ich nové štúdie sú dosť biedne. keby zaplatili povedzme bertonemu alebo nejakej renomovanej dizajnérskej firme, naučili sa autá robiť trošku kvalitnejšie, zmenili by prístup mohli by byť vážny konkurent na trhu. momentálne sa oplatí kúpiť si iba tú starú novú Nivu.
patriť,
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“