Kopr píše:Ty Kémo na Jelena mi nešahej ten na dvoře nemá ani pneumatiku ............
Snad to tam nepodpálil?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
prečo? pretože máš toľko Lád koľko tu možno nikto nemal za celý život, nikto nevie presný počet a mnohí sa v tých počtoch strácajú
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Dnes proběhla první letošní projížďka.Popravdě byl jsem mile překvapen.Motor funguje jako hodinky,spojka se po odvždušnění chová také normálně.Ukázalo se několik nových nedostatků jako například jsou špatné svislé čepy a elektrika si obačas dělá co chce .Jinak paráda
Při dnešním krásném počasí jsem neodolal a opět se Nastěnka provětrala .Momentálně jsou na tomto voze prioritou svislé čepy ,protože jízda začíná být dosti divoká.V zatáčkách je to dosti o hubu .Nerad bych zažil znovu příhodu ,která se stala na dědové 2107 .
Jediné co mě štve je mezera u plynu.Když plynovej pedál sešlápnu více jak třičtvrtě jeho chodu ,tak se objeví právě tato mezera.Auto zpomalí ,ale vzápětí se opět chytne.Nevím zda-li je to dáno konstrukcí karburátoru ,který mám stejnej jako se dával na první modely 2101 a nebo je někde chyba .Omlouvám se za neodborný popis
Včera jsem auto navoskoval ,tak můžete porovnat vzhled s předchozíma fotkama.
Fotky jsem dal jako vždy do alba : http://somali.rajce.idnes.cz/Nastenka/