Ale pojedeš jiným autobusem než já A tu cukrovou vatu do nádražky rozhodně nepotáhnu.
Snad tam i letos budou mít svůj stánek České dráhy, když mi minulý rok tak hloupě unikl.
Uf, právě jsem zachránil pivo před výbuchem. Dal jsem si jedno do mrazáku, aby mi do oběda drobet vystydlo a vzpomněl jsem si na něj až teď. No, tekutá složka tam prakticky neni, je to jeden velkej led.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
No, spíš bych měl vyražený víčko a zasviněnej celej mrazák. Už jsem to viděl a netoužim po tom A teď jdu na Kvasničáka, heč
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Pravda, vzduch byl poněkud hustější, stejně tak celá akce
Přeci jen zajet si po práci na pár piv do Roudnice ....... běžně to nedělám ani já z Úštěka/Lovosic.
Dva PoJeBy ze Skašova
Blahosklonně vam odpouštim, měl jsem Kvasničáky a s docházkou tam i zpátky mi to zabralo necelý 3 hodiny
Dva PoJeBy ze Skašova
Ano všechno šlo ráz na ráz Dokonce jsem musel o 20min. dříve zdrhnout z práce, abych stihnul Říp. Za tuto pošetilost si budu muset hodinu nadělat, ale rozhodně to stálo za to!
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras