Lada 2190 (Granta)
Moderátor: Moderátoři
Předek jakš takš ale zadek je děs .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Vůbec semi nelíbí móda ohromných světlometů protažených do boků (do míst, kde již má být blatník). Jednak stačí malé ťuknutí z boku, třeba při parkování a světlo je rozbité, jednak z toho vyplývá vodorovná plocha před parabolou, která navíc zpravidla není matná ale kvůli designu lesklá stříbrná a tudíž oslňující. A o tom, že by šel vyměnit pouze blinkr si můžeme nechat jen zdát. Prostě čím "modernější" auto, tím méně praktické. (To mi připomíná - nárazníkem Lady 1500s jsem znepojízdnil Škodu 120, nárazníkem Lady 2110 jsem ťuknul do Oktávky a kupoval nový světlomet - Oktávka bez poškození).
Mi se ten zadek taky moc nelíbí. Navíc mi to víko kufru připadá, jako gilotina. Měl bych strach, strčit hlavu do kufru.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To je právě její štěstí, dnešní "módní" divoký tvary jsou šílený. Mě se (ty tvary) nelíbí vůbec a za 10 let to bude zase někde úplně jinde. Mam prostě rád klasický tvary, který neurazí, prostě nic šílenýho. No a takový auta se už tak 5 let skoro nevyrábí. Ale Priora je právě výjimka, ta se mi líbí (hlavně sedan)Puhi píše:možno priora, je krajšia, ale už dizajnovo zastaralá...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Mně se tohle vůbec nelíbí, je to nedotažený, ukradené prvky jiných značek a splácané dohromady na kdysi sladěný vzhled Kaliny.
Jinak pěkný auta už se snad i trochu zase začínají dělat, Lada je ale zase "o kolo zpět" (v čemž jí nejspíš dopomáhá Rencek). Poslední hezká Lada je u mě Kalina, ale to už tu u mě nikoho nepřekvapí
Jinak pěkný auta už se snad i trochu zase začínají dělat, Lada je ale zase "o kolo zpět" (v čemž jí nejspíš dopomáhá Rencek). Poslední hezká Lada je u mě Kalina, ale to už tu u mě nikoho nepřekvapí
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Zatímco Granta má některý prvky ukradený od jiných značek, tak vzhled Kaliny je v podstatě ukradenej kompletně
Čimž samozřejmě nepopírám, že kalina je pochopitelně jako celek daleko vyváženější, než kalina s přilípnutým jiným předkem a zadkem = granta.
Zatím jsem hlavně zvědavej na palubku, podle stávajících info to vypadá, že zůstane palubka z kaliny, která sice není špatná, ale přecijen - svět už je dneska jinde.
Čimž samozřejmě nepopírám, že kalina je pochopitelně jako celek daleko vyváženější, než kalina s přilípnutým jiným předkem a zadkem = granta.
Zatím jsem hlavně zvědavej na palubku, podle stávajících info to vypadá, že zůstane palubka z kaliny, která sice není špatná, ale přecijen - svět už je dneska jinde.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Svět je v rozkladu, jaderný elektrárny pšoukaj jak papiňák, támhle se mlátěj čepicema, češi si nevidí do huby, rusáci s amíkama zbrojej jak vzteklý a šmelej spolu navzájem, čína jim stejně nakonec nakope prdel oběma, indové si dělaj co chcou a všem je to putna, takže na svět bych se radši moc neohlížel coby vzor
Kalina se inspirovala Corsou, ale je mnohem dotaženější, podle mě. Navíc Lada udělala "zoom", je kapánek větší :1:
Ale toto, to je prostě slepenec. Vypadá to chudě, aušusově, evidentně snaha aby to neohrožovalo choutky prestižnějších zájemců o vůz (tím nemyslím zájemce o superb, ale prostě o nějaký "slušně vypadající auto co nebude dělat ostudu"). Prostě tohle je konkurent starýho Logana, nic víc.
Ale voni si to lidi koupí, že jo
Kalina se inspirovala Corsou, ale je mnohem dotaženější, podle mě. Navíc Lada udělala "zoom", je kapánek větší :1:
Ale toto, to je prostě slepenec. Vypadá to chudě, aušusově, evidentně snaha aby to neohrožovalo choutky prestižnějších zájemců o vůz (tím nemyslím zájemce o superb, ale prostě o nějaký "slušně vypadající auto co nebude dělat ostudu"). Prostě tohle je konkurent starýho Logana, nic víc.
Ale voni si to lidi koupí, že jo
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
To je blbost, ten design se mi právě líbí. Navíc netuším, jakou logikou podle prodejů v Rusku (který nijak špatný nejsou, co jsem naposled koukal), usuzuješ, že je to auto pro ženský
Vzhled Granty pochybuju že doladí ... směr je danej ...
Vzhled Granty pochybuju že doladí ... směr je danej ...