LADA 1500 Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
V poslednom mesiaci práce na tomto skvoste takmer úplne zastali. Je to spôsobené mojimi prípravami a aj samotnou maturitou a tým, že ešte stále mi istý nemenovaný človek nevrátil dosť vysokú sumu. A aj kombík potreboval na sebe zapracovať. Jediné, čo sme spravili bolo rozobratie kufra a rozoberanie elektriky, ktorú sme už skoro vytiahli von.
Nechcem, aby mi zmizla táto už historická téma, tak predsa len niečo po čase napíšem. Nič sa na nej nerobí a dlho sa robiť nebude. Máme rozrobenú druhú 1500vku, ktorá je teraz projektom č.1. Na karosérii je iba motor, nápravy, prevodovka a diferenciál. Auto sa nachádza u Doktora v garáži.
Ale predsa je tu nieaký pokrok. Za ten dlhý čas sa podarilo z rôznych zdrojov pozbierať takmer všetku potrebnú starú poctivú cccp plecharinu vrátane originál blatníkov 2103.
Ale predsa je tu nieaký pokrok. Za ten dlhý čas sa podarilo z rôznych zdrojov pozbierať takmer všetku potrebnú starú poctivú cccp plecharinu vrátane originál blatníkov 2103.
ale musia to byť také čo majú na sebe CCCP pekné zachovaléCory píše:Ukaz ktore, donesiemSid píše:ktoré sa nikdy nerobili ako náhradný diel.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Mayo456: Si vedľa. Všetky okrasné veci CDELAHO B CCCP Už Sú. Treba len také detaily z plechariny, ktoré ide akceptovať aj novodobej výroby. Ak sa vôbec vyrábajú.
Cory: Teba si nechávam ako poslednú štáciu. Ale to, čo mi treba sa aj zle fotí, keď je to tam rozpadnuté na prach. Dám ti potom taký zoznam, ktorý sa vlezie tak akurát na prívesný vozík.
Cory: Teba si nechávam ako poslednú štáciu. Ale to, čo mi treba sa aj zle fotí, keď je to tam rozpadnuté na prach. Dám ti potom taký zoznam, ktorý sa vlezie tak akurát na prívesný vozík.