to je jedno prostě to chce větší pneu.Cory píše:Pozor, tie disky su samaracke a na 13kach mi to pripomina kontajner na odpad
Lada 2190 (Granta)
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No, příde mi to, že zadek se dizajnově vyvíjí k lepšímu. Takhle se mě to líbí víc než Kala.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
no to sice možná třeba jo celkově ale vývoj sedana je podle mne trend který není úplně nejlepší. V dnešní době od něj většina automobilek ustupuje. Spíše Hatch a nebo Combi.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To, že většina automobilek to dělá, eště neznamená, že to je dobře a že to tak musí dělat všichní. Nehledě na to, že hečbeky jsou většinou pěkně hnusný.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
no já jen vím co a jak tu v okolí. lidi co maj sedan a prodávaj už sedan nechtěj. Buď Hatche když nepotřebují velký prostoro a když jo tak Combi. Sedan má vysokou nákladní hranu a kufr je dost blbě řešen na objemější zavazadla. Jo je to asi otázka vkusu ale prostě Osobně chci ComboLaďuša píše:To, že většina automobilek to dělá, eště neznamená, že to je dobře a že to tak musí dělat všichní. Nehledě na to, že hečbeky jsou většinou pěkně hnusný.
Lada Niva M:1/8,5
nO TO ZáLEží OD TYPU AUTA CITROEN C5 SEDAN MA SUPER PRIESTOR VTREPES TAM AJ OBJEMNEJSIE VECI ALE NIEKTORE NAPR. lOGAN MA MALI VSTUPNY PRIESTORPatrac píše:no já jen vím co a jak tu v okolí. lidi co maj sedan a prodávaj už sedan nechtěj. Buď Hatche když nepotřebují velký prostoro a když jo tak Combi. Sedan má vysokou nákladní hranu a kufr je dost blbě řešen na objemější zavazadla. Jo je to asi otázka vkusu ale prostě Osobně chci ComboLaďuša píše:To, že většina automobilek to dělá, eště neznamená, že to je dobře a že to tak musí dělat všichní. Nehledě na to, že hečbeky jsou většinou pěkně hnusný.
preboha. Mne sa to auto vôbec ale vôbec nepáči rovnako ako thalia. Stará bola hnusná a nová je ešte hnusnejšia a kvalitou renaulty vraj tiež nie sú žiana výhra. Som zvedavý kedy Lada začne robiť normálne auta na úrovni starých Lád 2101-2106. Je mi z toho smutno, že automobilka vyrábajúca kedysy celkom dobré autá s dobrým spracovaním ide produkovať takéto dačo...
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
mayo456 píše:preboha. Mne sa to auto vôbec ale vôbec nepáči rovnako ako thalia. Stará bola hnusná a nová je ešte hnusnejšia a kvalitou renaulty vraj tiež nie sú žiana výhra. Som zvedavý kedy Lada začne robiť normálne auta na úrovni starých Lád 2101-2106. Je mi z toho smutno, že automobilka vyrábajúca kedysy celkom dobré autá s dobrým spracovaním ide produkovať takéto dačo...
Najhoršie sú na tom tie kolesá .To sú 12ky ?
No keby to malo 14ky tak to by vyzeralo ovela lepšie .
nie to sú 13tky a videl by som ich ako najmenší problém...B737500 píše:mayo456 píše:preboha. Mne sa to auto vôbec ale vôbec nepáči rovnako ako thalia. Stará bola hnusná a nová je ešte hnusnejšia a kvalitou renaulty vraj tiež nie sú žiana výhra. Som zvedavý kedy Lada začne robiť normálne auta na úrovni starých Lád 2101-2106. Je mi z toho smutno, že automobilka vyrábajúca kedysy celkom dobré autá s dobrým spracovaním ide produkovať takéto dačo...
Najhoršie sú na tom tie kolesá .To sú 12ky ?
No keby to malo 14ky tak to by vyzeralo ovela lepšie .
Minule mi povedala jedna milá pani,
patriť,
patriť,