Nojo někdo za to utrácí těžký prachy ale když ten vejfuk prorezne, tak to má stejnej zvuk
Áno, je to 4x 98 mm. Středová díra 58,6 mmDJ Majk píše:Potom by som chcel vediet rozteč dier je 4x98?
Moderátor: Moderátoři
Nojo někdo za to utrácí těžký prachy ale když ten vejfuk prorezne, tak to má stejnej zvuk
Áno, je to 4x 98 mm. Středová díra 58,6 mmDJ Majk píše:Potom by som chcel vediet rozteč dier je 4x98?
Tak to by som musel behať kuse od rana do večera Ale na Favorite čo som mal a predal som ho a mal natočene 230tisic kmradek mb píše:Jinak pro Majka.bedlivě sleduji tvůj podpis ,hlavně údaj o ujetých kilometrech.Jsem zvědavý ,kdy mě doženeš
Mne neprorezne - mám nerezovýplavec píše:ale když ten vejfuk prorezne
Pak nezbývá než do něj navrtat dirkuDJW píše:Mne neprorezne - mám nerezovýplavec píše:ale když ten vejfuk prorezne
Tuning! Neni nad zvuk, ze kterýho člověk šílí po tisíci kilometrechplavec píše:Pak nezbývá než do něj navrtat dirkuDJW píše:Mne neprorezne - mám nerezovýplavec píše:ale když ten vejfuk prorezne
57,6 je blbost,to nikdo nedělá.Když už,tak 58,1(Fiat,Lancia,Alfa) nebo 58,6 (Lada).Každopádně,jestli je měl na 04,tak ti na desítku půjdou bez problémů.DJ Majk píše:len rozmer mi piše že su 57,6mm tak neviem...