auta od komoušů

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Puhi píše:lebo jeremy by sa asi radšej hodil pod vlak, ako prešiel na nejakej lade, či nebodaj moskviči celé rusko :shock: :lol:
No, z přejezdu Vietnamu taky nebyl zrovna nadšenej :mrgreen:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Puhi

Příspěvek od Puhi »

a hlavne pri zametaní tej cesty svojim telom :mrgreen: :mrgreen:
Sid

Příspěvek od Sid »

Ja som to nevidel a ani sa na to pozerať nebudem. Sovietske stroje poznám a názory nieakých sprostých ľudí a ešte k tomu aj z USA počúvať nepotrebujem.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Sid, :headbang: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Sid, tak na takovej názor jsem čekal. Jak se dělá palec nahoru?

EDIT: Laďuša, ve světle tvého příspěvku podemnou musím doplnit:
Není dobrý hodnotit co nevidím, ale po shlédnutí se ztotožňuju s názorem, že to stojí za ho*vno, pokud to neberu jako tupou zábavu = ztrátu času + výplach mozku. Odkazuju přitom na krutou zkušenost se staršímí díly tohoto pořadu a třeba i české obdoby z období okolo roku devadesát, kde probíhaly testy a podobně. Lidi se ale dneska neučí vědění, lidi se dneska učí zábavě. Stávaj se opičkama, které nemají kritické myšlení. Opičky, promiňte.
Naposledy upravil(a) MartasBrno dne úte úno 15, 2011 23:11, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

To je nejlepší, nic nevidět a hodnotit to :P A z USA? Kdo? :P
Tebe neštvou ty lidi, co řikají jak Lada nejede, žere, rezne, má těžký řízení a podobně, i když Ladou v životě nejeli ani jako spolujezdcí? To mě totiž dost analogicky sedí na tutu hlášku.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

jou sid je king. zatial verejne američanov a západ poslal do riti Jožo Ráž (s čím aj súhlasím ale to je o inom, nechcem tu rozoberať politku a ani sa s nikým hádať) a teraz Sid. Máš u mňa bod :)
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Sid

Příspěvek od Sid »

Laďuša pochopil si to dobre. Prečo by ma mali štvať nieakí priblblíci :?: Ja viem svoje a oni nech si vravia čo chcú.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Je to kkkotina ale uznejte,většina jiných dílů aspon pobaví,i když člověk se tam dozví kulové.jak to dneska bývá všade.
Side autoří jsou angličané 8) .
Puhi

Příspěvek od Puhi »

chlapci, vy ste poniektorí zábavní :mrgreen: niekto si do vás (nás) štuchol a už je to najhorší zločinec na svete a treba ho upáliť :lol: pripomína mi to onú kauzu s moris marina klubom :P buďte radi, že na lady nepadajú klavíry :mrgreen: :axe:
Sid

Příspěvek od Sid »

To nie, my sme humanisti. My by sme najprv použili tortúru a až potom upálili. Popol vysypať do smetiaka a preistotu ešte aj smetiak spáliť.
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

No jo, zase někdo pošpinil nesmrtelné ruské stroje.. Mě to přijde celkem v pohodě. A vlez si z nějakýho západního auta z té doby do moskviče. A když mi někdo bude argumentovat, že je to pohodlný, prostorný a že v tom přejedu jámu na mamuta a neumrznu v tajze, to mi asi v městským provozu moc nepomůže.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Sid

Příspěvek od Sid »

Akoby tie západné autá z tej doby boli nieaký zázrak :roll: Možno tie, ktoré si na tom západe mohli kúpiť len vyvolení. Inak je to v podstate to isté, len niektoré časti sú riešené pre podmienky v tej krajine.
Nikto ti nekáže chodiť v moskviči, alebo v lade. Ani nikomu inému. Ale nechápem, prečo haniť to, alebo ono. Každý nech si vyberie čo sa mu páči a nech si toho hľadí a nech nešpiní na druhé.
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

v dobe keď Žiguli prišlo na trh by som povedal, že bolo na rovnakej ak nie lepšej úrovni ako bežné západné auta. myslím nejaké renaulty, peugeoty a pod. auta. samozrejme že voz typu Mercedes, BMW boli ďaleko vpredu ale to sú aj dnes.
Môže to byť myslené zo srandy ale najhoršie je, že niektorí ľudia, ktorí o tom nemajú šajnu to môžu brať aj vážne a teda vtvárajú nejakú mienku založenú na srande a nie na pravde :p
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Tehdejší záp.auta jako Simka,Seat 124 jsou absolutně stejný,tím víc ten Moskvič jakožto obdoba bmw :twisted: .

Jistě čekám kdo přide s US vozy,které nabízí brutálně víc i naproti dnešním evropanům.

Nebo vrcholnej Mercedes. :idea: Ten ale stál jako čtyři vozy audi 80.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“