Kupodivu ne, dokonce je pravda, že v tomhle mívám aj štěstí. Teda ... první cesta do školy v Plzni mě stála 253Kč pokuty, protože Nad Záhorskem nefungoval automat a sežral mi dvacku a NEDAL mi lístek tehdy za 8 Kč. A samozřejmě v tramvaji revizorka, já byl tehdá extra neprůbojnej, tak jsem si jen popovídal a po pár měsících mi přišla složenka ...plavec píše:Tipuju že Ty jsi měl smůlu a byl mezi těmi platícími.dmatej píše:a taky jsem kdysi zažil pekelně nametenýho průvodčího, takže 3 cestující platili a zbylých 5 jelo zadarmo, páč průvodčí se zapovídal se slečnou
Každopádně po čase jsem rozšířil pozorování lidí o vytipovávání si revizorů a řekl bych, že tu pokutu jsem časem srovnal

Dneska už jezdím poctivě, obvykle do práce platím těch 12Kč a z práce jdu pěšky - teď v zimě to bude opruz, protože se dělají inverze a minulou zimu jsem asi 2x přišel domů jaksi přiotráven ...
Hehe, sice je to o kolejích, ale OT.
Mezi TC a Planou žádný semafory nejsou, pokud vím. Ale pamatuju si, jak jsem jezdil se zedníkama na brigádu do prasečáku v Lomu a náš řidič s oblibou na těch "stopkách" zastavoval .... teda ... on si vždycky zastavil na kolejích, rozhlídnul se, jestli (ho) ne(pře)jede vlak, dal tam jedničku a zase se rozjel - to byl člověk hned vzhůru