Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Nojo, Clarksonovi není nic svatý. Ale třeba to zapadlý tlačítko na Čajce snad museli nachystat předem, to mne skoro zamrzelo. Takovej pěknej kredenc a oni to poplivou. Holt, efektní spotřebák, jako obyčejně. (Pořad, ne auto!!! - Ikdyž )
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
3/4 vecí čo sa tam povedalo sú hlúposti. Možno keby išli do ruska a uvideli by v odľahlých častiach stav ciest, zažili -50°C, možno by lepšie pochopili konštrukciu sovietských aut, rpečo mali štartovaciu kľuku a pod... pre mňa to je stupidné video s jasným cieľom. ukázať akí sú dobrí a tí komunisti akí boli zlí pričom drvivá väčšina bežných aut v 80tych a aj 90tych rokoch mala v zadu bubnové brzdy a to je len jeden príklad. A aj ten šprint bol nakamuflovaný, ve´d aj spôsob akým sa rozbehli bol taký aby tie autá nemali dobrú akceleráciu lebio náhodou by sa Lada mohla doťahovať na tú Cortinu a to by nebolo dobré...
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Moc to žerete. Když jsem tuten díl viděl prvně, tak mě to taky ranilo, ale pak jsem se přes to ňák přenes, kouknul občas na jiný díly a už je mi to celý jasný. Oni si dělají takovoudle srandu ze všeho, takže jestli jsou proti něčemu zaujatý, tak asi proti úplně všemu.
Kýp smajlink
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
tak ten botsvanský byl naprosto úžasnej, nicméně to s těma komunistama opravdu přestřelili, oproti kravinám co dělají normálně, proč třeba neudělali ruskej speciál?
[VAZ 2104 Květuška (dříve Nataša)]
[Trabant 601 Žlutej ďábel]
"Rozdíl mezi svěřencem blázince a hlídačem je ve vlastnictví klíčů."