Formule 1 (aspoň pro Paliho a Laďušu :-D )

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Puhi

Příspěvek od Puhi »

bola. neni pochyb
inak, pokiaľ to budeš mať takto "rád", eb na to :mrgreen:
ale teraz vážne, tipujem na majstra alonsa. Nie žeby som ho zbožňoval, ale dlhé roky som fandil ferrari. (nj, pokiaľ sa nevrátil Šumienka v Mercedese :roll: ) a proste ferrari neni žiaden Fake team ako bull :mrgreen:
ps. ten blázon(Alo) vie, ako jazdiť a konkurencia je nejak pozadu.
A dúfam, že budúci rok si to rozdá tá šumienka s kubicom (len tak zase mimo misu, shumacher zacina cim dalej pravidelnejsie porazat Rosberga a to je Schumakovi už takmer 42) Dúfam, že to bude konečne dobrá sezóna (nj;- plechovkári s tým svojim "košer" monopostom by som neposlal ani na nascar :roll: )
ale KERS bude konečne späť a bude to opäť to pravéééé
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Puhi píše:inak, pokiaľ to budeš mať takto "rád", eb na to
To byla chvilkovost, dneska jsem špatnej z toho, že zase až do března bude pauza...

Jinak dneska už to taky vidim poněkud jinak, než před minulým závodem. Teď už to na Alfonza vypadá a vcelku mu to i přeju. Co si budem povídat, z těch vepředu je nejlepší.
Puhi píše:A dúfam, že budúci rok si to rozdá tá šumienka s kubicom
Hlavně taky doufam, že se Renault pozvedne, aby to aspoň byly boje o stupně vítězů :-) Ty pátý šestý místa nejsou úplně to pravý ořechový 8)
Puhi píše:ale KERS bude konečne späť a bude to opäť to pravéééé
Jojo, sezona s kersem nebyla špatná
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Puhi

Příspěvek od Puhi »

tak som smutný, vyhrali plechovkári :cry:
inak, renault sa má dať dokopy s lotusom. Ale s origo anglickým lotusom, nie s tou indickou kopírkou. Takže aj keď renault nenávidím, tak ho z časti asi začnem brať, keďže lotus uznávam :) to sú mi paradoxy :lol:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Teda, tak takovej průběh jsem fakt nečekal :shock: Z mýho původního tipu jsem trefil akorát Alonsa :lol: No dneska to nuda nebyla, závod měl šťávu a Renault (kterej normálně můžu a díky Kubicovi mu momentálně i fandim) dneska předved dobrou práci.

Ať už je březen! 8)

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Puhi

Příspěvek od Puhi »

renault nemám rád pre tie herky čo nám chodia po cestách a ktoré musím občas opravovať, je to boj :evil: :axe: kubica je jasne jeden z najlepších v poli, zaradil by som ho tak k Schumacherovi, Hamiltonovi a Alonsovi. (Kobajaši zato tiež nejazdí zle) Zvyšok v poli sú hlavne krúžiči, čo je na smiech. :roll: A Petrov dnes celkom prekvapil :shock:

ale zimná prestávka bude strašne dlhá :( mám dosť, keď treba čakať 2 týždne medzi závodmi a nie ešte do jari :lol:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Hmm, tak Mika Häkkinen byl včera v Plzni.... 8) http://www.f1sports.cz/miku-hakkinenovi ... ella-25332

To měl fajn, zažil tady akorát to pěkný sněhový bílý počasí :D I když odpoledne to eště nebylo tak zlý a doprava eště nestála :mrgreen:

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Puhi

Příspěvek od Puhi »

Nové pravidlá v f1 a podľa mňa úplná konina :roll: 1.6ky s turbom, kers obmedzený, otáčky obmedzené, prevodovka na 5 pretekov :shock: motory dokonca od r 2014 iba 4 na celú sezónu :shock: :shock: :roll: ja fakt neviem kde tá formula speje, každým rokom sa mi páči menej a niesom si istý, či by som ju bez Schumachera momentálne sledoval, s 1.6kami možno prestanem úplne :roll: Veď aj ja mám v aute väčší objem :shock: :shock: :shock:
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

TO JE CHORE, ked to budu takto silno obmedzovat to je nenormalne, to sa mi nepaci, to aj ja zacnem jazdi formule s mojou 1600vkou :-D
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Taky se mi to vůbec nelíbí, kam to spěje, už když nam rušili třílitrový desetiválce, tak jsem to přijal s nevolí... Prostě dělají z královny motorsportu něco chorýho, nepřímá úměra mezi snižováním obsahů a růstem prestiže určitě neni.... Ale no uvidíme, já se koukat nepřestanu, jezdit to rychle určitě bude. Ostatně motory 1500 s turbem, pokud vim, drtily F1 v osumdesátých letech, takže když se konkrétně nad tim zamyslim racionálně, tak vcelku ztrácim deziluzi a nepochopení. Pravda ale je, že tehdy to nebylo přikázaný, ale alternativa, což je rozhodně lepší řešení. Jo a taky to nemělo trapný 4 válce.
ger007 píše:to aj ja zacnem jazdi formule s mojou 1600vkou
A myslíš, že by tě motor vydržel 5 závodů? :P

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

keby im schvalili aspon 6valce to by bola ina, podla mna v roku 2020 budu 3valce s 2 ventilmi na valec bez turba, bude sa to volat FORMULA HTP
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Laďuša, boli to tiež štvorválce. Ale tam to obmedzované až tak nebolo, otáčky mali okolo tých 12000 vtedy, ale tie motory žmýkali až na 1200 koní (tuším v kvaldách), pričom tie od r. 2013 budú obmedzované na 600 hp :roll:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Puhi píše:boli to tiež štvorválce
Zajímavý, já jsem to hledal kvůli tomu, abych si ověřil, že si obsah 1500 pamatuju dobře, a našel jsem u toho, že to byly osmiválce, tak teda nevim a hledat další důkazy se mě nechce. Konec konců to je jedno, páč tehdy to rozhodně výkon mělo. No uvidíme, konstruktéří se z toho budou snažit dostat maximum tak jako tak.

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Tak, pomálu, ale jistě se nam blíží další sezóna. Rendlík se fakt dal dohromady s Lotusem a tak se na trať zase vrátí zlatočerná kombinace. Nu a zároveň bude ňáký novátorský řešení výfuků, tak doufam, že Kubica bude letos lítat :)

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Puhi

Příspěvek od Puhi »

každá nedeľa bez závodu mi pripadá nejak zbytočne :mrgreen: už nech sa to začne :!: :!: :!: :D
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Ano, ano! Teprve F1 dává neděli smysl :mrgreen: jinak včera Kubík v tréninku nejrychlejší, sice to neřekne nic, ale snad ty jejich vejfuky nebudou úplně špatná cesta :)

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“