Tuty jsou hezčí
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
http://www.flickr.com/photos/hearts-on- ... otostream/
Moderátor: Moderátoři
Díkyjacek píše:S ládoj vsjo vazmožno...
To dvk:Krásně zpracované včetně textů, až dnes jsem si na to udělal čas, gratuluji. Osvěžilo to mé nesmazatelné pocity z "Norskem (a Švédskem) 1978". Tehdy oktávka r.v.1962, moje první čtyřkolé vozidlo, sice ještě (u nás vůbec) veteránem nebyla, ale pro krásné severské dobrodružství posloužila spolehlivě. Najeto 7000tkm via DDR, jen za totáče na to holt nebyl měsíc, tím méně tři. Co bychom tehdy za to dali, ale 10 dnů výjezdní doložka - ber, nebo neber! Inu, kdo by tehdy nebral všemi deseti... A ten "ryzí pocit svobody", ten tam opravdu byl, i když to tehdy už dávno nebyl můj první Západ. Dodnes chudina oktávka čeká na renovaci, snad na ni ještě někdy dojde. Zasloužila by si to, má za sebou CS-SK,PL,H,RO,BG,YU,A,DDR,S,N, vše kromě PL hodně podrobně křížem-krážem, cestou-necestou. Zdravím z Brna.Octávií Norskem 2008
superradek mb píše:Vždycky jsem toužil hrát na bicí,ale tehle maník mi vyrazil dech.Musel bych hodně cvičit,abych se dostal aspoň na polovinu jeho úrovně...
http://www.youtube.com/watch?v=j3vLQ7iCz94
Pracky aby upadly zlodějům mlhovek a pružin!Laďuša píše:Škoda, že má jenom jednu mlhovku. Jinak by se mi i líbila.
Zatiaľ si len v prvom štádiu. Postupne sa na tom začne usadzovať špina, mechanické časti zatuhnú, gumené časti sa začnú pomalinky rozpadať, gumy pomaly sfukujú, zvnútra to vlhne. Ešte keď sa tam zakotia myši, osi, alebo iná háveď, tak to dostane absolútnu korunu.dvk píše:Díkyjacek píše:S ládoj vsjo vazmožno...
To dvk:Krásně zpracované včetně textů, až dnes jsem si na to udělal čas, gratuluji. Osvěžilo to mé nesmazatelné pocity z "Norskem (a Švédskem) 1978". Tehdy oktávka r.v.1962, moje první čtyřkolé vozidlo, sice ještě (u nás vůbec) veteránem nebyla, ale pro krásné severské dobrodružství posloužila spolehlivě. Najeto 7000tkm via DDR, jen za totáče na to holt nebyl měsíc, tím méně tři. Co bychom tehdy za to dali, ale 10 dnů výjezdní doložka - ber, nebo neber! Inu, kdo by tehdy nebral všemi deseti... A ten "ryzí pocit svobody", ten tam opravdu byl, i když to tehdy už dávno nebyl můj první Západ. Dodnes chudina oktávka čeká na renovaci, snad na ni ještě někdy dojde. Zasloužila by si to, má za sebou CS-SK,PL,H,RO,BG,YU,A,DDR,S,N, vše kromě PL hodně podrobně křížem-krážem, cestou-necestou. Zdravím z Brna.Octávií Norskem 2008Čekání na renovaci je teď případ i mojí Oktávky, alespoň nějaká zrychlená renovace. Jakmile s tím člověk přestane jezdit, najednou Ti to začne na dvoře zavazet a už se začnou vkrádat myšlenky jestli by se peníze za prodaný vůz nedaly využít nějak smysluplněji. Ale vím, že ty zážitky člověku stejně nikdy nedají to auto prodat. Když si srovnáš reálnou cenu toho auta dneska a všecko to cos s ním prožil, je to směšné a nesmysl ji dávat pryč.