treba si davat vysoke ciele !Sid píše:Pán je odvážlivecger007 píše:ma ho o hodne inaksie nevojde ani bohovi avsak uchyty su rovnake takze spodok dveri pouzijem 2102 a vrch pride 2104 ktory bude mat stierac aj vyhrievanie a nazdar!

Moderátor: Moderátoři
treba si davat vysoke ciele !Sid píše:Pán je odvážlivecger007 píše:ma ho o hodne inaksie nevojde ani bohovi avsak uchyty su rovnake takze spodok dveri pouzijem 2102 a vrch pride 2104 ktory bude mat stierac aj vyhrievanie a nazdar!
Nojo, ale dostat se k ní. Můžu si leda tak v bazaru napsat poptávku. Ale dík za radu. Spolu s ekonomizerem to snad něčemu pomůže... Pomalu si chystám malý upgrade...JmJ píše:kuchni nejakou strikacku nebo samaruMartasBrno píše:Cory, keště jedna věc mne zajímá. Termostatická klapka na filtrbox na hranaťáka. Dostupnost a cena. Díky.
Hm .. zajímavý nápad ... moje nynější stříkačka (21044 / 00 ) ani předchozí stříkačka (21073 / 96 ) tento termostat nemá/neměla. Pátračova taky nemá. Drobkova, tuším, má. Nivy stříkačky to mají ... takže musíš hledat ... ale ta Samara - to by mohla bejt jistota. L.JmJ píše:kuchni nejakou strikacku
ne ze bych tomu neveril, spis se mi tomu verit nechce, ze nemas bimetalovou klapku na privodu vzducuh do filtru? Mozne je vsechno, ale tohle je tedy dobra srandaLuděk Musil píše:Hm .. zajímavý nápad ... moje nynější stříkačka (21044 / 00 ) ani předchozí stříkačka (21073 / 96 ) tento termostat nemá/neměla. Pátračova taky nemá. Drobkova, tuším, má. Nivy stříkačky to mají ... takže musíš hledat ... ale ta Samara - to by mohla bejt jistota. L.JmJ píše:kuchni nejakou strikacku
Čoveče ... teď jsi mě nahlodal ... až přijedu domů - tak zvednu haupnu. L.JmJ píše:ne ze bych tomu neveril, spis se mi tomu verit nechce, ze nemas bimetalovou klapku na privodu vzducuh do filtru