výbuch zadního okna
Moderátor: Moderátoři
výbuch zadního okna
Jedu si to poklidně bramborákem a najednou rána jako kráva, myslel jsem, že mi bouchla guma, ale když jsem se vzpamatoval, tak jsem zjistil, že auto jede normálně, ale při pohledu do zrcátka vidím zadní okno neprůhledné. Už jste se s tím někdo setkal? Proč se okno vysypalo na kusy? Že by byl někdo v okolí si nejsem vědom, že by mi někdo něco na okno hodil, auto nejelo taky žádný široko daleko. Mám extrémní radost, že teď musim pro změnu shánět zadní okno. Okno bylo celé, takhle se vysypalo, až po průjezdu dírou.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
To auto se krouti snad vice nez barova tanecnice No bud sutr nebo tohle, nic jineho me nenapada
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
- Křečík Barbuška
Kulka je další alternativa, ale v autě jsem žádnou nenašel, ani není nic jinak poškozeno, že by se třeba zaryla někam do čalounění, nebo někam zakutálela, na to jsem to dost důkladně prohledal. Leda, že by se odrazila od okna. Mám z toho fakt radost, nový okno stojí sedmičku. A brokovnice by to nerozbila na takovou dálku ( v okolí nic nebylo). To asi ani malorážka, leda nějaká .223 REM, ale kde nic, tu nic.
Naposledy upravil(a) Jelen dne čtv led 27, 2011 18:31, celkem upraveno 1 x.
Nebo zlomyslná veverka, anebo vysekával auto z ledu, jako tenhle: http://www.novinky.cz/koktejl/223421-ha ... ruste.htmlAtex píše:To auto se krouti snad vice nez barova tanecnice No bud sutr nebo tohle, nic jineho me nenapada
Každopádně zajímavej název vlákna
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
me loni v lete samovolne prasklo predni okno. zniceho nic, jel jsem po rovne ceste. Puk a byla tam 5cm cara,,,, po par km uz do pulky okna
pricitam to rokum stari
jinak, kdyz zvednu auto na hever normalne zaviram dvere aniz bych poznal nejakou zmenu.
Kamos ma Jeep XJ a kdyz najede na muldu, a mel by otevrene dvere,,, nezavre je. To auto se krouti fakt hodne, je tim povestne, a zadne okna nepraskaji.....
pricitam to rokum stari
jinak, kdyz zvednu auto na hever normalne zaviram dvere aniz bych poznal nejakou zmenu.
Kamos ma Jeep XJ a kdyz najede na muldu, a mel by otevrene dvere,,, nezavre je. To auto se krouti fakt hodne, je tim povestne, a zadne okna nepraskaji.....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Určitě jsi měl puštěnej větrák a ten přetlak udělal svý
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- autobazareliska