Štěpán píše:Hlasujte prosím pro zachování stávající budovy.
Což o to, zahlasujem

, ale vkrádá se myšlenka, že kdyby se musel každý hlasující podílet na rekonstrukci tak by nezahlasoval asi nikdo

. Jo, a Štěpáne, hlasoval jsi také?
Laďuša píše:Pro zachování pivovaru v Roudnici nad Labem jsem taky hlasoval a když jsem ho pak viděl na živo, tak jsem chtěl naopak hlasovat pro jeho stržení.
To hlasování ovšem bylo tvou morální povinností

. Nehledě k tomu, že kdyby nedošlo ke stržení střechy, mohl si pivovar celkem bez dramatické úhony pomaloučku chátrat vesele dál a čekat tak na lepší doby, bez střechy to myslím bude fofr.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onehdá jsem meditoval nad stavem železniční zastávky v městské části kde žiji. Za mých mladých let tam bylo relativně čisto. Muškáty v oknech, funkční čekárna s funkčními toaletami (stav tedy nic moc, ale byly), prodej jízdenek, volně přístupná tekoucí pitná voda. Teď tam není nikdo, všechno zamčené, není se kam schovat neb jediná krytá prostora má tři stěny a z toho jednu stěnu s okny které již nemají skel. Řemeslně fortelné umyvadýlko s kohoutkem fuč ... .