Cyklisté

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět

Kolik toho najezdíte na kole?

Nic
23
35%
Do 100km ročně
15
23%
Do 500km ročně
11
17%
Do 2000km ročně
15
23%
Do 5000km ročně
1
2%
Víc jak 5000km
1
2%

Celkem hlasů: 66

plavec

Příspěvek od plavec »

Koko Loko píše:
plavec píše: ... Vzheldem k tomu že mám právě Apache, tak si myslím že by to bylo i snažší na montáž.
Tak tomu nevěř, v Tvém případě by tato dodatečná montáž dopadla naprostou tragédií :mrgreen: .
Tak kdyby s tím byly problémy, vysypu montážníkovi ten šrot na hlavu :!: :lol:

EDIT: http://bike4u.cz/index.php?pid=200&id=8 ... kce=detail Tady je to elektro-kolo :)
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Zajímavé, nicméně ještě nejsi takový senil aby, jsi potřeboval takové berličky. Nebo snad jo?
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Kurňa, loni jsem sednul na kolo 3.1. a jezdil ve sněhu po lesích. Letos mám nachystaný blatníky, ale jízdu odkládám spolu s osazením blatníků. Ale o víkendu jsem na to vrhnu a přijde nová éra dojíždění do práce!

NEB! Pod stromečkem jsem našel novou cyklobundu, takovou tu, co na ní dohromady nic není a stojí přes litr :D . Do elasťáků mě nedostanou ... aspoň zatím, jsem věren teplákům, ačkoliv už zbaběle nejezdím v těch bledě modrých ... :twisted:
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
plavec

Příspěvek od plavec »

dmatej píše:Ale o víkendu jsem na to vrhnu a přijde nová éra dojíždění do práce!
O tom už taky uvažuju. Ale ráno bude zas mrznout a jet 30km do práce na kole ve 4 ráno , tam odkroutit 8 hodin (někdy i víc) a pak ztahanej zase totéž absolvovat domů se mi teda moc nechce.Při představě že ještě bude padat sníh, tak zůstávám věrný autobusu a vlaku. No a na léto si najdu zase jinou výmluvu :P :D
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

30 kiláku na kole do hokny je už moc, těch 10 bych viděl maximem. On také člověk v té hokně musí něco udělat, kolo také dost svazuje když člověk pak potřebuje něco vyřídit, počasí atd. . To je tak na občasnou změnu stereotypu, ne na trvalo.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
plavec

Příspěvek od plavec »

Koko Loko píše:To je tak na občasnou změnu stereotypu, ne na trvalo.
To je pravda.
Do hokny bych taky viděl těch 10 km jako maximum. Já ale mluvil o pracovním procesu :mrgreen:
Bejvávalo, když ještě fungovalo v Pacově nádraží s výdejnou jízdenek , čekárnou a úschovnou. To jsem si kolo za pětikorunu (někdy i zadarmo) strčil k výpravčímu do jedný cimry pod zámek a dál za zábavou jezdil vlakem. Několikrát jsem si bral i kolo sebou do vlaku. Dneska je to nereálný. Nádraží už je bez služeb a s kolem bych se do jednoho vagonku nemusel vejít. Netuším jak je to v regionově.
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Soudruzi z fy. Velos udělali chybu. K blatníkům sice dodali dráty, ale ty vycházejí na osu ložiska, ne na ty očka pro blatníky. Takhle mi blatník vychází asi na 4cm od kola, to je na hovno. Zadní už vůbec.

Tak silnej drát nemam a kdybych měl, nenaohejbam to ... tenčí zas bude zlobit. Střihat drát a přidělávat na konec nějakej další bazmek coby ůchyt se mi zrovna dvakrát nechce. Babo raď, co s tím? Reklamovat se mi to taky nechce a přece nebudu házet nový blatníky do kopřiv ... moment ... já měl hliníkový blatníky, krapet olámaný ... ale ... tam by drát mohl být ... HA! Jen drobnost - netuším, kde jim je konec :shock:
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

To by chtělo koupit nový kolo, na který by ty blatníky padly 8) .
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

dmatej píše:K blatníkům sice dodali dráty ... dlouhý
dmatej píše:... nenaohejbam to ...
Ba právě naopak. Originální dráty je potřeba vzít a ve svěráku (je to lepší než kombinačkama) ohnout oba dráty (zároveň) do tvaru písmene Z. Tím je efektně (i efektivně - zadarmo) zkrátíš na požadovanou délku. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

MacGyver píše:To by chtělo koupit nový kolo, na který by ty blatníky padly 8) .
Tam je to úplně stejný ;)
Leda nový kolo s blatníkama, ale to by byl proti Favoušovi downgrade :-P

Luďku, tak dlouhý ty dráty zase nejsou :D a tyhle kobyly na 2 cm ve svěráku ... ufff. Navíc světe div se, svěrák pořád ještě nemám :D
plavec

Příspěvek od plavec »

Tak už jste připravili kola na sezonu? Já byl dnes donucen poprvý ten stroj vytáhnout.A začal jsem pěkně zostra. Čepici, šálu a rukavice , oprášil jsem to, zjistil, že jedna duše ujde, druhá je poloprázdná a pumpičku mi někdo rozsekal :mrgreen: Nebylo moc času, tak jsem nějak napáchal přední světlo a vyrazil jsem směr vlakový nádraží. A večer zpět. Najeto 23,4km Průměrná rychlost 15,1 :oops: , maximální 42,3 km/h A jsem zničen
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Kdybych já byl kovářem ...!
Dneska jsem kamarádovi půjčil vozejk a nějak jsme došli i na ty kola ... a taky na tavení skla v ohništi ... a on mě očkoval, ať ty dráty prostě ohnu, a já že nemám svěrák ... ohništi ... kamna ... hehehe :-)

Tož jsem sebral kombinačky, jeden ten pochromovanej drát, co mi zbyl v kufru ... a světe div se, sice jsem to naohejbal nehezky, ale naohejbal. Co mě fascinuje je, že ten chrom z toho neoprejskal. Teda, to očko je černý, takže to není vůbec poznat, že by tam nějakej chrom kdy byl, ale což :)

Na kolo to dám v týdnu, doufám, že délka již bude odpovídat :)

23 km takhle v zimě, to jde - taky u vás chumelilo?
plavec

Příspěvek od plavec »

dmatej píše:23 km takhle v zimě, to jde
Právěže vůbec nejde. Jak jsem celou zimu nejezdil, tak mám úplně ztuhlý svaly.
Sníh nějakej napadl. Ale jen trochu. Vlastně jsem toho moc neviděl ve vlaku jsem tu vánici víceméně prospal.
A ještě pár čísel: Za víkend jsem najel po dráze 439km, na kole 23,4km, pěšky přes 12km. Při jízdě dráhou jsem využil 2x regionovu, 2x 810tku, 2x kupé rychlík, 2x velkoprostorovej rychlík a využil dohromady asi 4 tratě. A to vše bez zpoždění, výluk a problémů. :)
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Témto je Vesmír v rovnováze, po vší tý smůle jsi měl jednou štěstí :mrgreen:
plavec

Příspěvek od plavec »

Dnešní krásné slunečné odpoledne přímo vyzývalo k osedlání "velocipedu" , takže jsem dofoukal ty duše, kolo pořádně umyl a naleštil Tempem , namáznul pohyblivý části osadil osvětlením , tachometrem a vyrazil na výlet na vlakový nádraží. Cestou zpátky mě chytla mlsná, tak jsem si koupil čekuládu a cestou mlsal a několikráte i zastavil. Přesto jsem ujel za 1,5 hodiny 24,69 km s průměrkou 16,3 a maximálkou 47,5 km/h - ta by šla vytáhnout i na trošku víc, ale to už jsem se bál, pod tím strmým kopcem je pravoúhlá zatáčka (to bych sice vzal jako sebevrah) , ale ještě je neuklizená silnice po zimě a je tam moc štěrku a písku, takže by mě to mohlo hezky "podklouznout" a prolítnul bych lesem po prdeli :lol:
ale pořád se nějak nemůžu po zimě rozhejbat, nicméně bylo to o chloupek lepší, než ta první jízda.
Investoval jsem 15kč do zadní blikačky z viet namu , tak jsem zvědav jak dlouho vydrží. :mrgreen:
A co vy? Kolik už jste letos najezdili?
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“