Laďuša píše:a nebo to fotí eště hůř.
Jo, to znám, mám v pořadí třetí kus a ani jeden se nerovnal či nerovná tomu prvnímu .
Moderátor: Moderátoři
Tak to by mě taky zajímalo. jako bych už ten důvod někde slyšel ale ne a ne si vzpomenout.... Že by tam byl vedle kolejí hřbitov? To asi nee, coo?A kontrolní otázka pro znalce, k čemu sloužila ta zeď po pravý straně?
http://www.youtube.com/watch?v=IMgodq5gtl8#t=05m37s
Myslím že ano.Říkal mi to pán za okénkém. Naprosto souhlasím. lepší vyzvednout u oénnka. To poslání je tak pro lidi, kteří jezdí z horní lhoty do dolní kde nejni ani čekárna, natož okénko.Laďuša píše:Plavče, tolik? Já teda nevim, jsem si řikal proč bych si to nechal posílat, když přes okýnko mam cestu každou chvíli, tak jsem to nezjišťoval
Ovšem to krmení by teď bylo snažší. Kačenky jsou teď mnohem blíže než minuleKoko Loko píše:možná se budou v dohledné době krmit kačenky, buď ve střehu!
Ano je, horší už je to s přestupy na autobus. Ale pořád lepší strávit celej den cestováním, než se vrtat v těch pekáčích do nekonečna.Koko Loko píše:Je to cestování Dráhou aspoň trochu časově únosné?
z kama kam to vlastne dojizdis? ja vim, ze mi psal kde bydlis, asi bych to i nekde nasel, ale kdyz to napises znova, bude to rychlejsiplavec píše:Ano je, horší už je to s přestupy na autobus. Ale pořád lepší strávit celej den cestováním, než se vrtat v těch pekáčích do nekonečna.Koko Loko píše:Je to cestování Dráhou aspoň trochu časově únosné?
Se mnou téměř vždy ano, ale jen v dohledové vzdálenosti. Vyjímečně v komunikativní vzdálenosti, která je stejně bezvýznamná, neb v našich aglomeracích hodit řeč je nemožné. Pohmatová vzdálenost jen s tou slečnou co mám doma... Ale ta se mnou nejezdí.JmJ píše:cestuji s tebou ve vlaku nejake sikovne slecny?
Teepee píše:Se mnou téměř vždy ano, ale jen v dohledové vzdálenosti. Vyjímečně v komunikativní vzdálenosti, která je stejně bezvýznamná, neb v našich aglomeracích hodit řeč je nemožné. Pohmatová vzdálenost jen s tou slečnou co mám doma... Ale ta se mnou nejezdí.JmJ píše:cestuji s tebou ve vlaku nejake sikovne slecny?
takhle v patek z km do brna a pak vecer z brna do km byva slecen docela dost, ale naposled to dopadlo tak, ze byt sem byl ucesany, tvaril sem se neutralne a snad sem ani nesmrdel, tak vedle me zbylo posledni volne misto v autobuse. vsechny slecny si radeji sedli jinam . No, aspon sem si natahl nohy a zacetl se do Cernych BaronuMartasBrno píše:Teepee píše:Se mnou téměř vždy ano, ale jen v dohledové vzdálenosti. Vyjímečně v komunikativní vzdálenosti, která je stejně bezvýznamná, neb v našich aglomeracích hodit řeč je nemožné. Pohmatová vzdálenost jen s tou slečnou co mám doma... Ale ta se mnou nejezdí.JmJ píše:cestuji s tebou ve vlaku nejake sikovne slecny?
No, hele, Když jsem vlezl do příměstského vlaku na praze západ, tak jsem znejistěl, a zeptal se naprotisedícího. No a byl sem rád, že sem nakonec vystoupil. Mimoto tam jakýsi lidi vedli tak družnej rozhovor přes celou sedačku, že jsem se až těšil do cíle.
Ale ti lidi tam vypadali jinak než u nás, pravda.
to je presne to, co samici dokonale odradi...budes podezrelej - vem na sebe modraky a ver, ze si za tebou sedne bo nebudes vypadat jak metros ale jako normalni clovekMartasBrno píše:sem byl ucesany, tvaril sem se neutralne a snad sem ani nesmrdel, tak vedle me zbylo posledni volne misto v autobuse.