![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Vychádzam z toho, že Priora je novšia verzia desiatky, s ktorou som ja osobne spokojný a kedže som nikoho z Vás nečítal na Prioru nadávať.. Takže?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Že nééé? Takovej krám to je až hamba mluvitDJW píše:a kedže som nikoho z Vás
DJW píše: a kedže som nikoho z Vás nečítal na Prioru nadávať..
Nechci Ti kazit iluze. Ale nalejme si čistého vínka: Není lepší když lada radši už nic nevylepšuje? Vylepšovali samaru a udělali z ní desítku s poruchovostí vskutku nevídanou. A jelikož na východě je asi všechno tak nějak jinak, myslím, že co pro nás znamená "Vylepšení" je pro ně "Zhoršení " .FOMA píše: je to vychytaný
To bych neřekl,já už mám téměř 175 000 a zatím drobnosti a jsem fakt spokojený.Ta oprava motoru je čistě moje blbost.plavec píše: Vylepšovali samaru a udělali z ní desítku s poruchovostí vskutku nevídanou.
Já si nalévám a piju jen čisté víno.plavec píše:Nechci Ti kazit iluze. Ale nalejme si čistého vínka: Není lepší když lada radši už nic nevylepšuje? Vylepšovali samaru a udělali z ní desítku s poruchovostí vskutku nevídanou. A jelikož na východě je asi všechno tak nějak jinak, myslím, že co pro nás znamená "Vylepšení" je pro ně "Zhoršení " .FOMA píše: je to vychytaný
ja myslel ze starobrno...FOMA píše:Já si nalévám a piju jen čisté víno.plavec píše:Nechci Ti kazit iluze. Ale nalejme si čistého vínka: Není lepší když lada radši už nic nevylepšuje? Vylepšovali samaru a udělali z ní desítku s poruchovostí vskutku nevídanou. A jelikož na východě je asi všechno tak nějak jinak, myslím, že co pro nás znamená "Vylepšení" je pro ně "Zhoršení " .FOMA píše: je to vychytaný
Tak tuto je normálně na bluda !
Nechci se hádat, ale těch některých mi přijde docela dost.DJW píše: Ide mi o zásadné veci, čo riešili niektorí desiatkári (problémy s motorom, riadiacou elektronikou a podobne)