Kosmolet
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Noo, svuj názor tu radši ani prezentovat nebudu, patrně bych byl prohlášen za kacíře, když tu to tak čtu..
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Little Red Riding Hood Ne, jen podvázanou zadní nápravu a předek bez dorazů, abych se donutil jezdit opatrněji...
jakke 3,25 přední, zadní tuším 2,5
Laďuša Možná...
mayo456 Stříkat se nechystám, když už jsem si dal tolik práce s oblepováním natíraných míst. Už jen proto, že se mi to takhle líbí
Tak jsem se tu zase po dlouhé době ukázal, ale nemám se moc čím pochlubit. K dokončení sice moc nechybí, ale na auto jsem kvůli zimě už od října skoro nesáh. Teda vlastně včera, abych zkanibalizoval pár drobností na svou novou 2101
Konečně se mi podařilo sehnat člověka, který dělá převařáky kvalitně a za rozumnou cenu, teď ještě sehnat motor, zabudovat baterku do kufru, nějak projít na STK a v létě už snad konečně zase začnu za domem rozorávat cestu
jakke 3,25 přední, zadní tuším 2,5
Laďuša Možná...
mayo456 Stříkat se nechystám, když už jsem si dal tolik práce s oblepováním natíraných míst. Už jen proto, že se mi to takhle líbí
Tak jsem se tu zase po dlouhé době ukázal, ale nemám se moc čím pochlubit. K dokončení sice moc nechybí, ale na auto jsem kvůli zimě už od října skoro nesáh. Teda vlastně včera, abych zkanibalizoval pár drobností na svou novou 2101
Konečně se mi podařilo sehnat člověka, který dělá převařáky kvalitně a za rozumnou cenu, teď ještě sehnat motor, zabudovat baterku do kufru, nějak projít na STK a v létě už snad konečně zase začnu za domem rozorávat cestu