zigulaky z ulice
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem veteránista?
Oni ty kola by nebyly až tak špatný, ale to by musely bejt víc vevnitř, nesměly by mít tak šílenej límec a pneumatika by musela mít větší profil než obruč žebřiňáku. Pak by se mě to, myslim, líbilo.
Oni ty kola by nebyly až tak špatný, ale to by musely bejt víc vevnitř, nesměly by mít tak šílenej límec a pneumatika by musela mít větší profil než obruč žebřiňáku. Pak by se mě to, myslim, líbilo.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Že lezou ven by nevadilo, ale chtělo by to snížit. Límec je naprosto v pořádku, jen bych dal gumy 175/50, tohle budou 185/60 a jsou moc balonoidní.Laďuša píše:Oni ty kola by nebyly až tak špatný, ale to by musely bejt víc vevnitř, nesměly by mít tak šílenej límec a pneumatika by musela mít větší profil než obruč žebřiňáku. Pak by se mě to, myslim, líbilo.
Netreba miešať moriaky s tuniakmi. Na staré auto patria staré kolesá, na nové auto nové kolesá.Tie kolesá by to chcelo odmontovať a hodiť do smetiaka. Na ladu dať pekne originál kolesá a je to auto ako stvorené do múzea. A že takých je plné fórum??? No na to by som sa pozrel. Nevidel som tu ani jeden kombík v takom stave.
- MartasBrno
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
lulubela je nadherny stroj ale musis sa pozerat z dostatocnej vzdialenosti, a pod spravnym uhlom kedysi ked bola novo namalovana mi jeden cigan za nu ponukal 16tsk a povedal som NI! akonahle clovek pride k tomu autu blizsie je cim dalej tym viac sklamany a ak sa nebodaj ohne a chce pozret na veze zbada toto ! http://forum.ladaklub.com/download.php?id=19023
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки