Koho bolí hlava a podobné to veci?
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No ty jsi dobrej kolík Já jsem měl teda přes přelom roku asi tak 3 piva Na tich našich akcích se tak ňák víc holduje tvrdším pitím
Naposledy upravil(a) Laďuša dne ned led 02, 2011 12:21, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
No... Já slavil s partou na horách a zrovna onu přelomouvou noc jsem to totálně zapíchl. Přišla vodka s džusem, nějaká domácí slíva a po jedenácté to pro mě skončilo. Nepamatuju si vůbec nic, ale prej jsem před půlnocí místo na přípitek odbočil na záchod a tam to jelo. Střídavě jsem spal a zvracel asi tak do tří, pak jsem spláchnul, pozhasínal a šel spokojeně spát
VAZ 2101, r.v. 1978 - Tajfun
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
Heh, to jsou mi věci. Já jsem si dal takovou malou generálečku na silvestra už 30., kdy jsem byl dotlačen do jedné expresní renovace jednoho gramofonu. Rozebrání téměř na kost, vyčištění, vyrobení několika zničených mechanických součástek, sehnání (30.12.!!!) nové jehly, složení, nastavení, odzkoušení. Mno, 31.12. ve čtyři ráno jsem byl již hotov a gramofon se mohl v poledne expedovat. Pak jsem se z toho chtěl vzpamatovat, tak jsem si šel lehnout. Večer pak přejel k poněkud bohatšímu stolu, než jsem měl doma, něco decentně pojedl, po půlnoci se mrknul na retrosilvestr 78/79, který běžel na ČT1 a šel zaslouženě spát.
- Křečík Barbuška
Hrubi píše:Střídavě jsem spal a zvracel asi tak do tří, pak jsem spláchnul, pozhasínal a šel spokojeně spát
Ano, jsem rád, že na mne již přišlo stáří a nepouštím se již do žádných velkých akcí .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
To já mám vždy na silvestra nějakou příhodu. Jednou jsem zkončil na zubní pohotovosti a letos mi zase ujel autobus a musel jsem improvizovat . Pro mě je silvestr něco jako apríl.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Křečík Barbuška
Koko Loko píše:plavec píše:Pro mě je silvestr něco jako apríl.
Neber to osobně, ale já mám pocit, že u tebe je každý den takovým malým aprílem ... už budu hodný .
A to byla Myšlenka dne, úplný Otec Fura
Inu dost často zažívám takové různé aprílové žertíky
Vážně Tě samo neberu
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mam taky za leden tolik piv, jako ty jsi měl prvníhoMarťas píše:Ještě dnes se na beerborci za leden držim na 22. místěLaďuša píše:No ty jsi dobrej kolík Já jsem měl teda přes přelom roku asi tak 3 piva Na tich našich akcích se tak ňák víc holduje tvrdším pitím
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás