Ten tajný vypínač, který zkratuje kladívko, je geniální řešení. V kombinaci s nějakým mechanickým zabezpečením (třeba zámek pedálů Bullock) dává skoro jistotu klidného spánku.MartasBrno píše:To je na pytel, jedniná pseudo účinná metoda je vůz znefunkčnit třeba odnášením VN kabelu nebo víčka rozdělovače, ale to přece nebude nikdo každej večer sundávat a každý ráno nasazovat.
Pokus o krádež 2107 v Praze Viohradech
Moderátor: Moderátoři
Lada Niva 1,7MPi+LPG r.v. 2009 (01/2010 - 3/2014);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
To ano, ale když to auto bude jooo chtít čornout (hlavně profící) , tak si dojedou odtahovkou. Ale to už je etrém.veliz píše:Ten tajný vypínač, který zkratuje kladívko, je geniální řešení. V kombinaci s nějakým mechanickým zabezpečením (třeba zámek pedálů Bullock) dává skoro jistotu klidného spánku.MartasBrno píše:To je na pytel, jedniná pseudo účinná metoda je vůz znefunkčnit třeba odnášením VN kabelu nebo víčka rozdělovače, ale to přece nebude nikdo každej večer sundávat a každý ráno nasazovat.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Ten tajný vypínač, který zkratuje kladívko, je geniální řešení...[/quote]
Moje řeč, je to tak - to mi VAZa zachránilo.
Nicméně, jsem ho instaloval když jsem parkoval v Praze na Žižkově, hned vedle cizinecký policie, kde každý den kromě pátku stála asi 40m fronta verbeže z východu kvůli pobytu či co a co chvíli jsem za stěračem nacházel vzkaz typu "Kúpem vaše avto..."
Teď už parkuju jinde a tak trochu jsem si říkal: kdo by to kradl... ale chyba lávky.
No, ale tato hořká zkušenost mě vyhecovala k tomu, že jsem provedl ještě další opatření - vypnutí přívodu paliva.
Moje řeč, je to tak - to mi VAZa zachránilo.
Nicméně, jsem ho instaloval když jsem parkoval v Praze na Žižkově, hned vedle cizinecký policie, kde každý den kromě pátku stála asi 40m fronta verbeže z východu kvůli pobytu či co a co chvíli jsem za stěračem nacházel vzkaz typu "Kúpem vaše avto..."
Teď už parkuju jinde a tak trochu jsem si říkal: kdo by to kradl... ale chyba lávky.
No, ale tato hořká zkušenost mě vyhecovala k tomu, že jsem provedl ještě další opatření - vypnutí přívodu paliva.
BA3 2107, 1988, sky blue
to je bohuzel ono a plati to u vsech aut - veskery serepeticky jsou jenom o tom zneprijemnit/znemoznit kradez beznymu zlodejickovi.plavec píše:To ano, ale když to auto bude jooo chtít čornout (hlavně profící) , tak si dojedou odtahovkou. Ale to už je etrém.
ale pokud nekdo auto chce tak ho proste mit bude - staci druhy auto + odtahnout (treba v pripade zamku radici paky - proste se hodi cihla na spojku)
na vw clubu nekdo radil zeder-lock - http://www.zederlock.sk/ - udajne zatim zadne auto s nim neukradli ...
Já bych doporučil v autě nechávat přes noc medvěda- je velkej , zlej a smrdí. Myslím, že by z něj ukradi maximálně tak kola a to ještě možná
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Cenek píše:Ten tajný vypínač, který zkratuje kladívko, je geniální řešení...
Ale má to háček , jeho deaktivace trvá setinu času než jeho instalace a to může bejt kdekoli . Ale pořád lepší než NIC .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
- MartasBrno
No, fakt si myslím, že VAZ se dá zabezpečit jedině ukrytím, instalací mechanického zabezpečení, které blokuje životní funkci, třeba ten ZEDER - ikdyž je drahý, anebo odnesením životně důležitého dílu. Ale ten si zloděj může přinést sebou. Víčkorozdělovače? Palec jena šroubky... Ale je to špinavá práce, člověk se zaneřádí, je to nevhodné ke kravatě a bílé košili.
Zámek řadicí páky?
Zámek řadicí páky?
vzdyt jsem to tu psal o par radku vyse - zamek radici paky neni ochrana - max pred supermarketem.Cory píše:nad tym som rozmyslal...ale chcelo by to aj zamknut spojkuMartasBrno píše:Zámek řadicí páky?
cihla na spojku a auto odtlacit (v 5ti pricmoudlych lidech) nebo odtahnout - no problem
ten zedek by toto mel resit, protoze to auto pak nejde tahnout kdyz clovek vytoci kola do plnyho rejdu
ale s odtahovkou se stejne da ukrast vsechno ...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Vypouštět kapalinuCory píše:ale chcelo by to aj zamknut spojku
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Kravaťáci s bílejma košilema většinou nemají krabici ale auto úplně jiný cenový kategorie.MartasBrno píše:Ale je to špinavá práce, člověk se zaneřádí, je to nevhodné ke kravatě a bílé košili.