Moderátor: Moderátoři
Mluvíš mi z dušeJmJ píše:
A to jsme opet u tematu pneumatik - nejake OR xy nebo matador MP ab, to je proste katastrofa, na tom se da zaplestit i v lete jen kdyz trochu sprchne a jedete 60 po okresce. Kdo na jinych pneu nejezdil, tak toto nepochopi
Vzhledem ktomu,že jsme s prominutím v bývalém SSSR v neděli vykopali motor V8 ze země,tak bych se nedivil vůbec,ale vůbec ničemuKoko Loko píše:Kdyby měli sovětští inženýři byť jen špetku pochybnosti o kvalitě podvozku, jistě by zamezili možnosti dosažení těchto rychlostí. Vzhledem k tomu, že tak neučinili, můžeme každý den nasedat s klidem a jistotou do těchto neprávem zatracovaných, nadčasových vozů
.
Jo, kdyby v bývalém SSSR skutečně rozhodovali inženýři namísto politbyraKoko Loko píše:Kdyby měli sovětští inženýři byť jen špetku pochybnosti o kvalitě podvozku, jistě by zamezili možnosti dosažení těchto rychlostí. Vzhledem k tomu, že tak neučinili, můžeme každý den nasedat s klidem a jistotou do těchto neprávem zatracovaných, nadčasových vozů
.
Hele - když vyhodíš z 15-ýho patra v paneláku cihlu a zároveň s ní železnou kouli ... co bude dřív na zemi? L.jakke píše:jsme ho byli trochu projet po dálnici a nechce to jet přes 170![]()
Většina dálkově ovládaných CZ má výstup na nějakou signalizaci . Pokud ho nemá dá se využít přímo vodičů pro motorky a přes relé zapojené jako další motorek (paralelně k nějakému) spímat blinkryjakke píše:ale co nevim tak to je jak to napjit na směrovky
jakke píše:podle schéma mi to ukazuje, že mám dva dráty dát na blinkry
jakke píše:jako jeden drát na jeden blinkr
jakke píše:sou tu jen dva