Uzamykatelné víčko nádrže FAB
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Uzamykatelné víčko nádrže FAB
Lze rozebrat uzamykatelné víčko nádrže FAB?
I v zamčeném stavu se části navzájem otáčejí velmi ztěžka, a tak mně napadlo ho zkusit rozebrat, skouknout, vyčistit, seskládat. Přijde mi to jednodušší než jet pro nové (shánět jiné).
Vložku už mám venku, jenže se mi ho nedaří rozloupnout.
I v zamčeném stavu se části navzájem otáčejí velmi ztěžka, a tak mně napadlo ho zkusit rozebrat, skouknout, vyčistit, seskládat. Přijde mi to jednodušší než jet pro nové (shánět jiné).
Vložku už mám venku, jenže se mi ho nedaří rozloupnout.
Bílý LADA a okřídlená spol.
nevím jak rozebrat, ale pokusil bych se celé víčko naložit přes noc nebo prolít nějakým WDčem, nebo něčím podobným, zpravidle to pomůže
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
Já bych taky doporučoval přimáznout - mně se to osvědčilo. Mimochodem - nevím, jak je na tom u těchto víček "přesnost" závitu, ale jednopu se mi stalo, že jsem po dotažení rukou musel pro povolení použít hasák. Prostě to rukou nešlo a hovovo. Navíc má víčko nepříjemně ostré hrany a v odemčeném stavu zavazí klíček. No, už jsem časem vychytal tu správnou míru utažení.
VAZ 2107 *1986 (2008 - ...)
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ze škodovky možná jak jaký, zkoušel jsem z ňáký stopětky a nepasovalo. Resp. teda nešly dovřít dvířka.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
Kdysi jsem měl podobnej problem. Na otcové ladě to šlo bez problému použít, ale na mé ladě ne. On měl malinko víc zastrčene hrdlo směrem do kufru, takže jemu to větší víčko nevadilo. Stačí, když si nádrž malinko vypodložíš ze strany od blatníku a naklopíš nádrž tak o 2cm směrem do kufru a bude to dobrý.dvk píše:Kupoval jsem nové prý origo na Ladu, ale nešlo pořádně zašroubovat a nešly zavřít dvířka. Dal jsem těsnění ze starého a drobet víčku z jedné strany opiloval hranu a už vše funguje. Prostě klasické dodělej doma.