No častějš už je tady asi jenom to video poslední cesty pár osumsettřicítek a osumsetjednatřicítekMichal Pokorný píše:To mě už skoro připomíná tu o praotci Čechovi

Moderátor: Moderátoři
No častějš už je tady asi jenom to video poslední cesty pár osumsettřicítek a osumsetjednatřicítekMichal Pokorný píše:To mě už skoro připomíná tu o praotci Čechovi
Jen pro připomenutí se jedná o toto videoLaďuša píše:No častějš už je tady asi jenom to video poslední cesty pár osumsettřicítek a osumsetjednatřicítek
No joo , nedávám pozor, nemůžu sledovat vše.Koko Loko píše:Listonošu jeden, tímto nás tu tuším před 14 dny masíroval MP.
Nevadí. Třeba já vánoce nedržím a letos je mám taky totál zkažený. Ikdyž přiznávám, že vůči ostatním by to bylo trochu nefér.Michal Pokorný píše: nebudu tu kazit sváteční atmosféru.
Blázínku, vždyť je to totéž co v druhé, akorát jsou na sedačkách náhlavníky s logem ČDMichal Pokorný píše:svezl se svátečně 1.třídou
Ale kdepak, já bych se svezl 1.třídou v osobáku. Lidi byli zvyklí tam běžně sedávat i s jízdenkou na 2.třídu, ovšem od platnosti nového jízdního řádu funguje oficiálně i v osobácích 1.třída.plavec píše:Blázínku, vždyť je to totéž co v druhé, akorát jsou na sedačkách náhlavníky s logem ČDMichal Pokorný píše:svezl se svátečně 1.třídouKdysi jsem lej z Prahy do Tábora rychlíkem a taky byl jeden vůz první třídy. Ani jsem to neppoznal. Zasedl jsem tam a po několika km jízdy jsem si teprv všiml, že sedím ve " V.I.P. " A měl jsem lístek do druhý, průvodčímu to bylo jedno.