Vyprávěj

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Proč sledovat Vyprávěj!
Obrázek
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

Hmmm, hezká nulajednička! 8)
Marťas

Příspěvek od Marťas »

Laďuša, Ano, tohle hodnotím jako jednu z nejpovedenějších scén :mrgreen:
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir / 2106, r.v.1978 - Nikolaj / 21061, r.v.1986 - Sergej / 21044, r.v. 1999 :hrob: / 21044, r.v. 1997 Ivan / 1119, r.v. 2009 Kalina / Jawa 20, rv. 1969 / Š1203 rv. 1975 - Blaženka / Jawa 250/353 rv. 1957 / Avia A21 Furgon / Zetor 25A
Obrázek
Жигули навсегда!
rosta

Příspěvek od rosta »

by mě zajímalo kde filmaři ty auta berou........
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

ja by som tiež chcel takú peknú slečnu ktorá by sa prirodzene ako by nič s dráždivou ženskosťou v sebe oprela o kapotu mojej Lady, jej úsmev by hovoril za všetko a smiala by sa na mňa očami a k tomu by dodala že aj keď som totálne neschopný aj tak som najlepší. takým ženám sa v kratkosti hovorí najlepšie baby :)
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Laďuša píše:Proč sledovat Vyprávěj!
[url=http://mini.megaupload.cz/200/Vypravej-.bmp.jpg]Obrázek[/URL]
Ty jo, to je křižovatka silnic mezi Tobolkou a Koledníkem. :shock:
Loc: 49°55'42.747"N, 14°4'53.262"E

Ale buďte v klidu, těch správných věcí si taky všímám, skoro až nezdravě moc. Dokonce mám jednu takovou správnou doma. Ta mi navíc dokonce napoví, kdybych měl něco podobného přehlédnout. A to jak v případě toho kusu plechu, tak toho co mu tam dělá loktama ďůlky do kapoty. :lol: A taky z hospody mě vozí, co Laďo, řekni, jestli ses cestou z Unhoště bál. :lol:
Bílý LADA a okřídlená spol.
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Možná ,že to začnu sledovat :P
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

radek mb píše:Možná ,že to začnu sledovat :P
To teda brzo, když už se blíží konec druhé série. :lol: :lol:
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Lepší pozdě, než vůbec. :-) Navíc všechny díly jsou na interpolu. Teď, až skončí tuta série (oficiálně už to je 3., první dvě běžely naráz ;) ), tak si zase začnu každej tejden pouštět jeden díl. Mělo by to vyjít (stejně, jako posledně), že to přesně naváže na vysílání nových dílů 8)

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Teda, tak to jsem opravdu nečekal, ten název dílu evidentně nebyl zvolenej pro nic za nic.... :shock:

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Veverka

Příspěvek od Veverka »

Už jsem věřil tomu že tam seděl nalitej laduša :lol: .
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Ty drzoune! Nalitej nejezdim a hlavně nemam bílou Ladu :P

Nicméně to bylo fakt realistický, to asi nebyl trik, co? :|

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Laďuša píše:Teda, tak to jsem opravdu nečekal, ten název dílu evidentně nebyl zvolenej pro nic za nic.... :shock:
JJ. :? Dneska jsem si v poklidu pustil poslední díl, co jsem si načasoval na videu a také jsem byl v Šoku. Zejména ze samotného závěru. A to jsem už od Tebe věděl, že tam bude nějaké ťuky-ťuk. Jenže ve skutečnosti došlo na bum-bác. :shock: Hovadští filmaři se zase jednou předvedli a zlikvidovali hned dvě pěkná auta. To by člověk :vom: A ještě k tomu dokonce i velmi pěknou Simcu 1501. :koko: Asi jsou jich mraky a stojí pakatel. :roll: I ta trojka byla docela fešná, byť prahy už dost jely. Fakt hovada! :evil:

Díky tomu, že jsem si shodou okolností právě tento díl natočil na video, tak jsem se po shlédnutí celého dílu vrátil k okamžiku nehody a využil možností mého sedmihlavého videa. Zapnul jsem vestavěnou střižnu a Jog/Shuttlem si několikrát přehrál celou scénu a okamžik nárazu ručně posunoval i po půlsnímcích. Zcela jednoznačně to nebyl žádný trik. Nehoda byla opravdu skutečná. Trojka z vedlejší vjela na malý skokánek a po několika metrech letu vzduchem, kdy se silnice dotýkalo jen PZ kolo, narazila do Simcy. V trojce seděl řidič kaskadér, který se těsně před nárazem položil dolů a po nárazu si opět sedl. Je to docela pěkně vidět. Jak to bylo u Simcy nevím, neboť dění v autě zakrýval odlesk v čelním skle. Jednoznačné ale je, že na záběru "po nehodě" byla auta trošku přestavěna a zejména Simca byla dodatečně "dodeformovaná", protože po samotném nárazu vypadala líp, než na následujícím záběru.

Tolik technický rozbor scény, která mě fakt nadzvedla a hnula žlučí. Nehoda se dá udělat i tak, aniž by se při tom musela auta takhle zničit. :?
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
MartasBrno

Příspěvek od MartasBrno »

Asi jim ty auta vyšla řádově levněji než ten efekt a práce někoho kdo by ho dělal...
Každopádně mne (obor se nezapře) zaujalo to 7mi hlavé video a možnost posouvat obraz po půlsnímcích. docela fajn. Kolik pruhů v obraze to dělá? Jako ten počet hlav bude mazec a smo že piezo vychylování hlav do deformované dráhy taky... nemáš Thomsona?

Ale na modrém - stírátka, čelo, nárazník, to je dost chyb, asi je jim to jedno... Možná mají v Praze takovej problém najít na točení žigula v origo stavu... Nebo je někoho ze známých :-D Ale ta tuningová/reklamní nálepka na modrém mne vyloženě dostala, že ji nikdo neodstranil. Otřesný.

Každopádně ta šáde, byla drsná a borec... Vy jste taky vdaná???
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Ja to pravda nevidel, ale hadal bych, ze dost mozna to byly pomerne vraky vozy, ktere dostaly nastrik, par komsetickych uprav, aby vypadaly trohu rozumne a pak hura do sebe. Delate z toho moc kovbojku :D
VAZ 2104 1.3 1989
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“