Moderátor: Moderátoři
Člověče, já bych to asi nepoužíval raději vůbecFreedom píše:můžu toto používat jako denní svícení, nebo to bude jen pro příležitostné rozsvícení???
Hele, ono je možný všelico, ale opravdu to takhle funguje? Podle mě logika věci velí, že trest se dává za to, co jsem spáchal. Je tam minulej čas a to už se prostě vrátit nedá. Analogicky mě na to napadá třeba jízda načerno v šalině, když si po vyzvání revizora cvakneš lístek, tak už prostě máš taky smůlu.Freedom píše: když mi budou chtít dát pokutu tak to hold před nima odtrhnu
No tady u nás to nerožnu ani náhodouLaďuša píše:Hele, ono je možný všelico, ale opravdu to takhle funguje? Podle mě logika věci velí, že trest se dává za to, co jsem spáchal. Je tam minulej čas a to už se prostě vrátit nedá. Analogicky mě na to napadá třeba jízda načerno v šalině, když si po vyzvání revizora cvakneš lístek, tak už prostě máš taky smůlu.Freedom píše: když mi budou chtít dát pokutu tak to hold před nima odtrhnu
Zvlášť tam u tebe na Chomutovsku bych to nezkoušel ani náhodou.
Máš recht, asi se na to vyprdnu, ale zejtra aspoň zkusim přímo přijet k policajtum, samozřejmě na normálních světlech, zeptam se jich co mi na tohle řeknou zda to je trestný či ne, rožnu to ať to viděj a když mi řeknou sundat tak to pude pryč a aspoň to budem všichni vědět na 100%, nebo já to snad pudu zjistit hnedLaďuša píše:Tak jasný, já chápu, že je třeba 8 příslušníků, který by to ňák akceptovali v pohodě, ale pak jsou třeba 2, který se šprajcnou a je tam ten průšvih. Ty Audiny to tak mají z výroby a tim pádem schváleno (ač přes výjimky, ale homologovaný to mají), přes to prostě vlak nejede. Upřímně, já bych se to bál na auto dát, kór s tvýma zkušenostma.
Na druhou stranu tuning neni bez obětí.