Kultovní auta ČSSR
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já vás pořád nechápu s tim nerozbalováním. Prej model ztratí část svojí hodnoty? Jako pardon, že to tu povim tak nahlas, ale hahahahahááááá. Ani vystavit se to pak nedá, takhle nevkusně zabalený.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak to buď sbíram a nebo prodávam, ne? V případě prodeje to cenu asi ztratí, ale v případě sbírání naopak. Prostě model si chci vystavit či se s nim polaskat, přes ňákou tvrdou šprcku nejde ani jedno, ani druhý, a vypadá to celkově dost blbě. A to nemluvim třeba o možnosti srovnat odstátej stěrač a nebo křivý zrcátko.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tyjo ten warťák vypadá dobře. Nerozbalování - bez komentáře I když šestsettřináctku mám taky v tom původním hnusným obalu vystavenou, ale rozbalenou.
edit: samozřejmě šestsettrojku
edit: samozřejmě šestsettrojku
Naposledy upravil(a) zelvotron dne ned pro 19, 2010 18:50, celkem upraveno 1 x.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
nevideli ste niekde v statli este NIVU ? ta mi chyba neak som ju nestihol ! alebo da sa niekde objednat ?
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
V pondělí nemá výt nic, ale po Vánocích Wartburg 311 camping. Do toho taky pudu V Polsku se chystá starej Žuk, ale těm to teda nevychází v pondělí.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Já to klidně okomentuju. Modýlky nerozbaluju z jednoho důvodu a to, že pro ně zatím nemám žádné definitivní a odpovídající místo. Ve šprckách se jim nic nestane a když na to přijde, klidně je můžu nahrnout do nějaké krabice a uložit třeba ve sklepě a vím, že se jim nic nestane. Kdyby už ale byla všechna autíčka rozbalená, tak by to bylo mnohem horší. Až ale nadejde okamžik umístění do nějaké vitrínky, tak si to vychutnám několikanásobně. Bude to jako donést si ze sklípku láhev třicetiletého, dobře vyzrálého vína.zelvotron píše:Nerozbalování - bez komentáře
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Hele - csfousek: vánoční úklid a utírání prachu musí bejt celkem nářez, co? Nebo to odneseš do koupelny a osprchuješ to?csfousek píše:Pár nových obrázku.
http://csfousek.rajce.idnes.cz/Modely_aut/#100_0116.jpg
Já mám ve vitrínce akorát pár (asi tak 10-12 ks) návěsů Liazů a "Amerik" z "Monti systému" a utřít na tom 1x do roka prach je teda takovej malej porod . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
To chápu, proto já sem to vyřešil tak, že jsem dole ten papír rozříznul zalamovacím nožem okolo tří stran toho blistru a vyklopil dolu, takže ochranná funkce je pro skladování a přemisťování zachovaná, případně by se to dalo ještě zezdola přelepit páskou.Hurikán píše:Já to klidně okomentuju. Modýlky nerozbaluju z jednoho důvodu a to, že pro ně zatím nemám žádné definitivní a odpovídající místo. Ve šprckách se jim nic nestane a když na to přijde, klidně je můžu nahrnout do nějaké krabice a uložit třeba ve sklepě a vím, že se jim nic nestane. Kdyby už ale byla všechna autíčka rozbalená, tak by to bylo mnohem horší. Až ale nadejde okamžik umístění do nějaké vitrínky, tak si to vychutnám několikanásobně. Bude to jako donést si ze sklípku láhev třicetiletého, dobře vyzrálého vína.zelvotron píše:Nerozbalování - bez komentáře
Je fakt, že tohle balení je hnus, kdyby ten spodní papír měl aspoň nějakej potisk, ale co za ty prachy chtít.
Ale nerozbalit to vůbec, to nevím, to bych se rovnou na ty modely moh chodit jen dívat do trafiky a mělo by to stejnej efekt
21113 >>> 21113 >>> 21113
Luděk Musil: No už to není taková hrůza je to zasklené ale jakto bylo na poličkách byl to děs .
http://csfousek.rajce.idnes.cz/Modely_a ... ky_077.jpg
http://csfousek.rajce.idnes.cz/Modely_a ... ky_077.jpg
Lada 2105 r.v. 1985
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
Lada 21044 1700i r.v.1996
Lada 112 1.6 16V r.v. 2006
Lada Vesta 1.6 16V r.v.2018
LADA-Krása a elegance,volnost a svoboda,odolnost a vytrvalost.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na to na jejich stránkach, ale radši jsem si pořídil kalendáře s železniční tématikou
Dneska jsem si koupil Warťase 311 camping, zpracování na standardní úrovni, akorát mě trochu pobouřila šedá maska a drobná odřeninka na střeše.
Dneska jsem si koupil Warťase 311 camping, zpracování na standardní úrovni, akorát mě trochu pobouřila šedá maska a drobná odřeninka na střeše.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás