Zdravim vas, po dlhom case som tu opat a mam takyto problem: Isiel som do garaze na 2103ke vsetko fungovalo vybral som baterku , potreboval som vytihnut E30 lebo som siel robit svetla na nej...(nemam v nej batt.. od vcera uz hej

) ked som dokoncil na E30 tak som ju vtiahol naspet do garaze vybral z nej bateriu a dal ju naspat do zigulaku...a problem bol na svete- auto nestartuje , nesvietia svetla-stretavky dialky, parkovacky,brzdove ,osvetlenie interieru dalej nejde klakson, stierace,vetrak kurenia, zapalovac , radio osvetlenie zavaz. priestoru a motoroveho a nejde este osvetlenie SPZ... Jedine co ide je poistka č. 9 a to su blinkre kontrolka sytice,ruc.brzdy,kontrolka dobijania , kontolka benzinu, tlaku oleja dalej ide spiatockove svetlo pri zaradenej spiatocke ... čo som spravil: skusal som hybat s kablami ci nieje zly kontakt pritiahol kostru skontroloval setky kable co idu od altiku, spinacej skrinky a skusal som hybat s kablami za budikmi...
Poznatok : ked dam klucik do polohy kedy ma ist starter kontrolky NEpohasinaju dalsi poznatok je ten ze ked mam klucik vybraty a odpojim a znova zapojim baterku nehace nic iskru takze na SKRAT to nevidim... skorej prehoreny daky kabel alebo co... POISTKY SU VSETKY OK.
DAKUJEM ZA RADY UZ SOM ZUFALY V TEJ KOSE SA NEDA NIC ROBIT

Dakujem za akukolvek pomoc/radu
Mišo
Zlepšiť prístup.