Laduso: Niva ma benzinovu nadrz pod zadnou sedackou - v interieri, odspodu nepristupnu. A prerazit LPG nadrz je nemozne, ja ju mam celu dobuchanu a verte ze uz som s nou doslova spadol na skaly z vysky aj 2 metrov

Moderátor: Moderátoři
Na Ukrajině jsem byl loni. Ale aji tak se mě ta tvá cena nezdá!!Caw kolego, LPG 7-8kč - snáď sranduješ, alebo si už hoooodne dlho nebol na UA, prípadne LPG brutálne zlacnelo (což pochybujem zas), lebo posledne v októbri keď sme boli bola cena LPG (blízo 0,5€) taká, že sa fakt neoplatilo na UA tankovať. 95-ka nejakých cca 0.75€
Kolego budeš sa diviť, ALE všimol som si wo co tu go a akú thému riešime, takže ....tarquin píše:Ale pokud sem si všiml, řešíme tu expedici na druhou stranu Ruska, ne nedělní poježdění v lese po sobotní kalbě.
Po cestě máš úseky, kde třeba 300 km není silnice vůbec, nebude tě bavit překonávat takovou vzdálenost rychlostí "v rozmedzí 5-25 km/hod" Budeš se snažit jet tak, jak to pude a ne vždycky správně odhadneš situaci.
A věř, že aji s žigulem tam můžeš valit kilo.
Toto auto je můj sen, až budu jednou velký kluk a budu mít hodně peněz . ) Hlavně ty peníze, je to SUV se vším co k němu patří, i s cenou.veliz píše:Na kruté podmínky Sibiře to chce nasadit krutou zbraň - třeba UAZ Pickup 2,7i 16V. Má impozantní průchodnost terénem a zároveň solidní pohodlí. Zatímco evropská SUV projet mohou, ruský UAZ projet prostě musí. Uvíznutí na půl cesty mezi Omskem a Novosibirskem by mohlo mít fatální důsledky :-)
Bodaj by si si vsimol, ked to zvyknu tankovat v hocijakej budetarquin píše:zajímavý, nikdy sem si nevšim - ale to by mě zajímalo kdo na ten plyn na ukrajině teda jezdíCory píše:tarquin, neviem ako dalej na Ukrajine, ale hend za hranicami, kde sa pohybujem, je cerpaciek na plyn celkom dost, ale na ten ich plyn sa da najazdit asi o polovicu menej ako na "náš", takze to vyjde mozno este drahsie ako benzin.
Zdar Kite, tak se nauč číst! Psal jsem, že jedna ja stará a druhá bude asi po opravě karoserie, ale že obě jsou stejné auto, prostě služební auto co dostávalo pořádně zabrat...kitcarcup píše:martas píše:Ta první niva se zdá lepší ta druhá už je lehce orezlá,Pánové, vážení Ladaři, Nivkaři a znalci těchto aut, toto snad není možné. Jde o totéž auto na obou inzerátech. A to stejné auto je inzerováno i v zdejším bazaru. "Prodám". Jak můžete psát takovéto "fundované rady" ani jste si ty auta neprohlédli pořádně a už je jedno horší než to samé naleštěné. Bravo.Martin H. píše:Z těch niv, co jsi sem dávala odkazy, bych nebral ani jednu!