Hlásim sa k Nivkárom
Moderátor: Moderátoři
Hlásim sa k Nivkárom
Takže, dovolte aby som vám predstavil nového člena do rodiny Nivkárov, kúpil som si ju asi pred mesiacom namiesto motorky ktorých som mal doteraz vela, je to 1600 karburátor Ozon 2107, 5 kvalt, r.v. 91 , dovoz z belgicka . Nivu sme už raz mali teda brat ju mal aj s PP a robil som nanej skoro všetko takže som vedel dočoho idem,po zvažovaní medzi pajerom,samurajom atd. padla volba na Nivu najme z hladiska opravitelnosti na kolene a nd. Plánujem ju využívat len tak pre relax jazdu do lesa ,na dedinu občas požičiam aj bratovi polovníkovi Autá robím vo volnom čase od mala ako koníček, čo to som už nanej porobil ,ešte treba neaké drobnosti.
Budem velmi rád ked si budem môct s vami vymenit skúsenosti.
http://www.upnito.sk/0/b4k6v3yurp4fkthj ... wn9phg.jpg
Budem velmi rád ked si budem môct s vami vymenit skúsenosti.
http://www.upnito.sk/0/b4k6v3yurp4fkthj ... wn9phg.jpg
pôvodne bola červená ,ale bola komplet rozobraná a striekaná na zeleno neviem kde + dostala všetky nové tlmiče,čapy, oleje,kríže mám k tomu a motor , prevodovku a iné diely ,registrovat - prihlásit to oficiálne určite nejde lebo od toho nemám vôbec nič iba že by som kúpil TP+PP ale auto na cesty a do roboty mám Carinu E 2,0TD tá mi ešte určite niečo poslúži. Mám ešte aj Lancer Wagon 4wd 1,8i na papieroch a neviužitý.
zaujala ma strecha ,takú som ešte nevidel čaká ju oprava korozie
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 83e6fb35d9
zaujala ma strecha ,takú som ešte nevidel čaká ju oprava korozie
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 83e6fb35d9
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
TP
Ahoj kolego tak ťa teda vítam medzi nivkármi. Ja mám taky dovoz z Belgie, ale íné som xcel.
OFF bez ŠPZ,(môj subjektívny názor samozrejme iba) ak nemáš les alebo nejaký areál poblíž je vcelku na trt - lebo ak by si kdekoľvek xcel ísť , tak jedine vozík.
No a na tejto posl. fotke mi príde predný nárazník akosi mooc predsunutý, čo výrazne "deformuje" nájazdový uhol.
OFF bez ŠPZ,(môj subjektívny názor samozrejme iba) ak nemáš les alebo nejaký areál poblíž je vcelku na trt - lebo ak by si kdekoľvek xcel ísť , tak jedine vozík.
No a na tejto posl. fotke mi príde predný nárazník akosi mooc predsunutý, čo výrazne "deformuje" nájazdový uhol.
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
Dacia Duster 4x4 vo výhľade
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Lemy - plastové
Caw Tomáš,
Jedného času som taký komplet plastový SET videl aj na nejakom aukčnom serveri, myslím že www.onetwosold.sk to bolo v moto sekcii - cca 4000Sk,- za to user xcel.....
Jedného času som taký komplet plastový SET videl aj na nejakom aukčnom serveri, myslím že www.onetwosold.sk to bolo v moto sekcii - cca 4000Sk,- za to user xcel.....
Naposledy upravil(a) Paťo Zvolen dne ned pro 05, 2010 22:09, celkem upraveno 1 x.
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
akurat nedavno som lezal pod nivou a vsimol som si na zadnom cenu 450hrivien, teda asi 45€ ale zalezi na tom kde a aky. predny bude lacnejsi. pneu netusim, kdo by voltyre kupoval dobrovolne
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
OK díky za info, ide oto že na Nive mám celkom dobré zimné pneu Yokohama Geolandar I/T 205/80R16 majú ešte 7,5mm a na zasneženej zamrnutej ceste držia parádne, avšak nie sú vhodné do terénu pri prekrížení to chytá zadné lemy , a doma mám dve schopné Voltyre a tak by som dokúpil ešte dve nové, zdvihnutie chystám tak či tak ,ale až niekedy v jari cca 5 cm na každom kolese (ladaniva.co.uk) už len sa niekedy vybrat na UA do Užhorodu