Traktory, bagry a podobné stroje
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
u nás v práci se občas vyskytne na opravu http://cs.wikipedia.org/wiki/Harvestor a tohle vidět v akci je mazec-přijede ke stromu uchopí rotátorem-to je taková ta věc která ho uřízne, odvětví, položí a nařeže na kusy-třeba na metry.....tomuhle říkám lesnickej traktor-a od firmy valmet http://www.bobovy-hracky.cz/modely-hrac ... ?id=sw3008 je to jen model ale opravdový kus má nivelování kabiny-pracuje ve svahu ale kabinu má vodorovně....
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tuto jsem slyšel o arabských zemích.Veverka píše:V některých afrických zemích zvou traktor prostě Zetor.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
U podniku v ktorom pracujem kúpili minulý rok v Švédsku vyraďované uloženky od armády. Jedná sa o vozidlá Häglunds BV 206.Zadok majú prerobený a miesto kabíny majú vlečku s hydraulickou rukou. Nemám bohužiaľ žiadnu fotku. Takýto stroj som na slovensku nikde nevidel. (okrem tých našich )
Aspoň obrázok z internetu:
Aspoň obrázok z internetu:
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
To je vidět,že si forum může založit každej a v podstatě o čemkoliv.Michal Pokorný píše: Zaslal: Včera 12:23
http://www.nasetraktory.eu/forum
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, když už tady máme to téma, tak něco aktuálního ze včera. Uklízení u nás na parkovišti, s tim traktorem zkušeně lítala taková mladá drobná žena, starší než já pochybuju, že byla.
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Uklizeni_s ... 1.12.2010/
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Uklizeni_s ... 1.12.2010/
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Máš smůlu. Už to vidim, jak lezu ven, boucham jí na dveře a: ,,Slečno, zapózujte mi, já vás musim pro Pípáka vyfotit." Nevim, zda bych se s dobrou potázal, ta musí mít strašnej respekt
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Křečík Barbuška
Jednou sem zažil odklízení sněhu s grejdrem, sranda, vůbec to nebralo, silnice za tím vypadala hůř, než před protažením - vyjetý koleje jak to hrabalo plus nahrnutý závěje napříč, to když to už opravdu nejelo dál, tak zved lžíci a sníh nechal veprostřed silniceLaďuša píše:Uklízení u nás na parkovišti, s tim traktorem zkušeně lítala taková mladá drobná žena, starší než já pochybuju, že byla.
Řidič bohužel teda nějakej postarší pracovník SUS.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Ono asi hodně záleží na tom, kdo daný typ stroje obsluhuje. U nás před pár lety, když už traktory s radlicema nevěděly co s tím, tak přijel grejdr a rázem jsme měli ze silnice 3-4 třídy, dálnici. A to jak rovností, tak šířkou. Projel to tam a zpátky a bral to až kolem plotů. Já jsem jezdil po vesnici uklízet sníh se strojem KNA 250 na hrubo a za mnou jel ještě traktor a dočišťoval. Jak byli lidi rádi, že konečně budou moct jet do obchodu. Akorád ve švestkové aleji, jsem si musel udělat v korunách stromů víc místa . Jojo, to byl stroj.zelvotron píše:Jednou sem zažil odklízení sněhu s grejdrem, sranda, vůbec to nebralo, silnice za tím vypadala hůř, než před protažením - vyjetý koleje jak to hrabalo plus nahrnutý závěje napříč, to když to už opravdu nejelo dál, tak zved lžíci a sníh nechal veprostřed silniceLaďuša píše:Uklízení u nás na parkovišti, s tim traktorem zkušeně lítala taková mladá drobná žena, starší než já pochybuju, že byla.
Řidič bohužel teda nějakej postarší pracovník SUS.
►Stodolní II◄
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
Expedice Estonia 2010
Iniciátor všeho zlého! Bacha na mě!
Život je tak rozmanitý. Každej den mě nasere někdo jinej.
Octavia combi 1,9tdi
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1998 až 5.3.2012 prodáno
Vaz 21073 1,7i, r.v. 1996 - 19.2.2012 až 20.2.2012 prodáno
Vaz 2107 1,5 AXTEC, LPG r.v.1995 - 3.6.2008 až 3.6.2008
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Však jsem tu psal, že musí mít strašnej respekt a to by se mě asi moc nelíbiloMarťas píše:Laďušo, to je partie! Proč jsi tak zaváhal?
Zajímavé tady, co to je grejdr jsem netušil, tak jsem si to musel vyhledat. Teď už to vim a musim říct, žo to je jeden z nejhezčích bagrů podle mýho dizajnovýho názoru. Teda spíš takový ty starý, co mě fascinovaly už jako dítě, ňáký ze ZTS a nebo kde se to dělalo. Přece jenom si furt myslim, že na bagry nepatří dizajn kvůli líbení, ale musí z nich jít ten správnej strach
Doma ho mam dokonce postavenýho z takový tutý stavebnice: http://www.zonebattler.net/wp-content/u ... auto-2.jpg Mam verzi stavebních strojů a tuten stroj mi zbyl postavenej od dob, kdy jsem si naposled stavěl. A to už pár let je. Dneska jsem na tom utíral prach...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás