Ventilátor kúrenia
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
- MartasBrno
Tak to by měl pořád ještě vydržet. Ten můj je zřejmě původní, r.v. 72, ale už se občas taky lehce ozve. Je to ale jen tak na vteřinku než se rozběhne a ještě jen někdy. Jinak fouká excelentně a zvukový projev je důstojný.Koko Loko píše:I v sedmě si dnes na jedničku chvilku zarachotil jako vysloužilý T34, jak si to mohl po 24 letech dovolit, neřád jeden .
- Křečík Barbuška
- MartasBrno
- Křečík Barbuška
- MartasBrno
Na skoro 40letého mladíka je to vcelku dobrý. Nestěžuju si. Argumentuju tím, že z toho, co dnes jezdí po silnicích, se takového věku nedožije prakticky nic, takže jsem naprosto v klidu. A nějaký zvukový projev - banalita.
No, abych nežral . na ulici je mimo několik fabií HTP, favoritů a nějakých rozhrkaných pežotů taky jeden novej passat, movej jeep, docela nová laguna a jedno punto za výhodnou cenu po slušné majitelce z německa (s dvakrát svařovanou hlavou , donedávna netopící, podchlazující, neklimatizující ). takže možná se těm lidem ty jejich náklady nějak morálně vyplatí, ale já si fakt nestěžuju.
No, abych nežral . na ulici je mimo několik fabií HTP, favoritů a nějakých rozhrkaných pežotů taky jeden novej passat, movej jeep, docela nová laguna a jedno punto za výhodnou cenu po slušné majitelce z německa (s dvakrát svařovanou hlavou , donedávna netopící, podchlazující, neklimatizující ). takže možná se těm lidem ty jejich náklady nějak morálně vyplatí, ale já si fakt nestěžuju.
- Stanley__001x