Na werglu I to kvilelo za mrazu dycky, dokud se to neohralo

Moderátor: Moderátoři
Jsem na tom líp. Mi už kvílet přestal. Netočí se totiž vůbec. Proud do něj jde, když přecvaknu vypínač, tak mi pohasnou kontrolky a to je vše. Ale dneska už jsem přišel na to, co s tím. Musím to nechat zahřát a potom během jízdy otevřít teplo na nohy. On se rozehřeje a pak jede. Bohužel, jsem v té době až na půl cesty do práce.Míra151 píše:Tak dnes jsem kňučení větráku nevydržel a dal jsem jinej a stejnej z Fiata 127
Zcela stejný princip "odstranění závady na bývalé 21073. V létě klid, v zimě studený ventilátor obvykle po pátém Off-On ztichl. L.vintera píše:zapnu, vypnu, zapnu vypnu
To bylo loňskou zimu. Teď jsem postoupil asi na vyžší level a nepomáhá to. Dneska ráno jsem auto nastartoval a šel se oblíkat, ať se mezi tím trochu zahřeje. Když jsem asi po 10 minutách chtěl vyjet, tak už to v autě pěkně smrdělo. Zapoměl jsem večer vypnout ventilátor a ráno jsem si toho nevšiml. Kupodivu to všechno vydrželo. Zkoušel jsem ho dokonce zespod rukou roztočit, ale je tak zatuhlý, že to nejde. Takže mě čeká výměna, jenom netuším kdy.Luděk Musil píše:Zcela stejný princip "odstranění závady na bývalé 21073. V létě klid, v zimě studený ventilátor obvykle po pátém Off-On ztichl. L.vintera píše:zapnu, vypnu, zapnu vypnu
Placebo ne - spíše náhoda. Mně kvílel také, ale už je to více než 10 let, takže nepamatuji přesný postup. Vím jen , že za pomoci zubařského zrcátka a dlouhé zahnuté infuzní jehly se mi podařilo dostat pár kapek oleje na hřídel rotoru do blízkosti jeho kluzných ložisek. O ostatní se postarala vzlínavost oleje a byl nadlouho pokoj. Ale byla to podobná práce, jako dostat se výfukem k ventilům.JmJ píše: ...do jeho sani sem nastrikal v malych davkach WD40 a on dal kupodivu pokoj. Mozna to je jen placebo efekt,...
Jistě, v lisu už ani nekvikne.krtek86 píše:Tak větrák už neřešim. V létě kvílel, tak jsem ho celý rozebral, promazal a teď? Když je auto studený, tak kvílí znova. Taková blbá práce s blbým přístupem to byla a k ničemu. Takže ať si kvílí, stejně jednou musí přestat
Děkujeme za "kvalitní a kulturní" příspěvek.Cooper píše:Pak že žigul je stavěný na zimu.....HOVNO!!!!