Pokus o krádež 2107 v Praze Viohradech
Moderátor: Moderátoři
Pokus o krádež 2107 v Praze Viohradech
Někdy minulý týden se mi nějaký ku..vy zasr..y pokusily ukrást moji krásnou 2107.
Když jsem přišel k autu byl jsem z toho úplně hotovej. "Odemčenej" zámek, rozlomená spínačka a vytažený sitič - startovali, ale naštěstí neůspěšně. Jednalo se o evidentní pokus o krádež. Mě to hlava fakt nebere. Museli to bejt nějaký Ivani - vracej se na Vánoce domů a nechtějí přijet s prázdnou.
Prosím všechny Ladysty - zabezpečete si nějak svoje auta!!!!
Když jsem přišel k autu byl jsem z toho úplně hotovej. "Odemčenej" zámek, rozlomená spínačka a vytažený sitič - startovali, ale naštěstí neůspěšně. Jednalo se o evidentní pokus o krádež. Mě to hlava fakt nebere. Museli to bejt nějaký Ivani - vracej se na Vánoce domů a nechtějí přijet s prázdnou.
Prosím všechny Ladysty - zabezpečete si nějak svoje auta!!!!
BA3 2107, 1988, sky blue
- MartasBrno
Na kočkolapu mám zámek zpátečky a venku elektrickej ohradník, snad to bude stačitCenek píše:zabezpečete si nějak svoje auta!!!!
Taky bych to radši nahlásil, jak radí MarťasBrno
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
No upřímně, měl bys rychle přijmout nějaká opatření . Ta Tvoje 06-ka je fakt moc pěkná a byla by jí mooooc škoda. Bohužel do starších typů se lze dostat větracím trojúhelníkem mnohem snadněji než do 2107.Marťas píše:To je docela v háji, všechny krádeže v Praze za poslední dobu se staly na desítce, Měl bych si to u sebe nějak "ošéfovat"
Končím s ladami....
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, pročpa by ne? Muj táta to kdysi dělal, eště za dob, kdy měl žlutou 2103, což je mimochodem nejhezčí kombinace z Toľjatti, co kdy světlo světa spatřila. Vytahoval kabely, aby to nejelo. Ovšem taky z toho období je známá historka, že jednoho dne vyjel, ale nebyl z vozem spokojenej, nemělo to tah, jelo to špatně a vůbec. No a potom se zjistilo, že 3 svíčky jsou odpojený, že je prostě zapomněl zapojit Historka to je dávná, možná to ve skutečnosti byly 2 kabely, ale i tak, chápete, jo?MartasBrno píše:ale to přece nebude nikdo každej večer sundávat a každý ráno nasazovat.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To je účinek ale skoro tentýž jako u zámku zpátečky. Když s tím nikdo neodjede, vezme kudlu rozkrájí židle , vyrve rádio anebo vzteky rozbije okna. Takže je to takový "dvousečný"Yellow01 píše:Stačí si udělat někde v autě skrytý odpojovač baterky, třeba přes kolíbkový vypínač a nikdo s tím neodjede.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Už se to zde řešilo - viz :Cory píše:tak budes mat aspon rozrezane sedacky a rozbite okna...inak nebudes mat nic.
Zaslal: po říjen 13, 2008 14:58
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... ht=#185323
Zámek dveří si odemkli asi šroubovákem nebo něčím, takže byl porychtovanej.Marťas píše: Máš na autě nějaké škody?
Trochu jsem porovnal ty venkovní plíšky a funguje uspokojivě.
Dále byla rozlomená spínací skříňka (ten mechanismus pro klíček), takže šlo celkem pohodlně odemknout volant i startovat šroubovákem.
Nová spínačka mě stála 550,-
I přes to, že tam auto stálo nějakou dobu odemčené, žádná další škoda.
Policii jsem to nehlásil. Chtěl jsem odjet a ne na ně čekat. Navíc jsem z toho byl v tu chvíli na prášky.
Nedělám si moc iluze, že by to PČR nějak řešila ani že by kvůli krádeži Lady zavedli nějaké preventivní opatření...
Jsem šťastnej, že se nestalo nic horšího a vymýšlím další zabezpečení. Zítra skočím koupit materiál a snad to realizuju. Nosit si ssebou víčko rozdělovače a kabely není dlouhodobě únosné.
BA3 2107, 1988, sky blue
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele: