OpenTTD a Transport Tycoon (de luxe)...
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak, musíme to tady trochu oživit
Na mapě 2000x2000 čtverečků jsem konečně dosáhnul propojení všech obcí železnicí.
Stalo se tak v roce 2006, teda po 86 letech hry. Padlo na to přibližně 1400 vlaků. Postupně jsem zastaralý stroje obměňoval, jak jsem postupně na ňáký při budování narazil, ale i tak se až do tý doby zachovalo několikero parních lokomotiv v pravidelným provozu. Nejstarší vlak tak vede mašina stará něco přes 60 let.
Mezitim už jsem začal i další jinou hru. Do tý jsem si postahoval novej průmysl. Je ho značně víc, než základního, a je spolu o hodně víc provázanej. Takže větší dávačka
Do her s tutima průmyslama se dokonce dostal i Vláďa Iljič
Krutá smrt řidiče Tatry 111 s ocelí, kterou drtí vyrovnávkový uhelný vlak v čele s lokomotivou řady 365.o.
Na mapě 2000x2000 čtverečků jsem konečně dosáhnul propojení všech obcí železnicí.
Stalo se tak v roce 2006, teda po 86 letech hry. Padlo na to přibližně 1400 vlaků. Postupně jsem zastaralý stroje obměňoval, jak jsem postupně na ňáký při budování narazil, ale i tak se až do tý doby zachovalo několikero parních lokomotiv v pravidelným provozu. Nejstarší vlak tak vede mašina stará něco přes 60 let.
Mezitim už jsem začal i další jinou hru. Do tý jsem si postahoval novej průmysl. Je ho značně víc, než základního, a je spolu o hodně víc provázanej. Takže větší dávačka
Do her s tutima průmyslama se dokonce dostal i Vláďa Iljič
Krutá smrt řidiče Tatry 111 s ocelí, kterou drtí vyrovnávkový uhelný vlak v čele s lokomotivou řady 365.o.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Průmysl je ECS, stahuje se přímo ve hře přes stahování součástí. V nastavení grafik musí bejt jako prvníé z nich Town vektor.
Vagony na novej průmysl: Podporuje je DB set s rozšířením (rozšíření pro ECS je tu: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=67&t=48834 )
Potom srbskej set to umožňuje: http://grfcrawler.tt-forums.net/details ... ails&id=73
Pro srbskej set existuje i úzkokolejka, nedávno se mi jí konečně podařilo rozchodit
Vagony na novej průmysl: Podporuje je DB set s rozšířením (rozšíření pro ECS je tu: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=67&t=48834 )
Potom srbskej set to umožňuje: http://grfcrawler.tt-forums.net/details ... ails&id=73
Pro srbskej set existuje i úzkokolejka, nedávno se mi jí konečně podařilo rozchodit
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Skúšal už niekto 32 bitovú grafiku ?
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Já ne a ani o tom neuvažuju. OTTD se mi líbí, protože je, jakej je.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak, pane Hlodavec, rozchodil jsi to ňák a nebo jsi se na to vyprdnul?
Tady dam pár svých skrýnů, včera večer jsme zase hráli s kámošem spolu:
Pod železnorudným dolem vedou tunely. Hornící musí mít radost
Ubohou vesnici stihlo kruté neštěstí:
Silný provoz u uhelného překladiště. Auta potom eště pořád přibejvaly (při ukládání hry jich tam jezdilo něco přes 100):
Tady dam pár svých skrýnů, včera večer jsme zase hráli s kámošem spolu:
Pod železnorudným dolem vedou tunely. Hornící musí mít radost
Ubohou vesnici stihlo kruté neštěstí:
Silný provoz u uhelného překladiště. Auta potom eště pořád přibejvaly (při ukládání hry jich tam jezdilo něco přes 100):
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Radku, tak jako můžeš ho zdynamitovat, nástroj pro likvidaci tam samozřejmě je. Ale jako rozhazování bomb kvůli ničení, tak to zase ne.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
V návaznosti na rozsáhlou debatu o lokomotivach ze zemí SNS (zde: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=307151#307151 ) jsem trošku pohledal na interpolu a našel jsem si sovětský/ruský vlaky do ottd. Je jich tam teda hodně, ale třeba zrovna absence řady ČME3, což je nejrozsáhlejší řada lokomotiv na světě, je pro mě trošku nepochopitelná.
Ale třeba taková lokomotiva 4TE10S už je fakt brutální
Veverko, někde jsi tu psal, že jsi dělal mapu Ruska, je hotová nebo jinak jinak použitelná? Myslim, že pro tuten set vozidel by se fakt hodila...
Ale třeba taková lokomotiva 4TE10S už je fakt brutální
Veverko, někde jsi tu psal, že jsi dělal mapu Ruska, je hotová nebo jinak jinak použitelná? Myslim, že pro tuten set vozidel by se fakt hodila...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
čs set jsem rozhodil.
Mapa (celého ) SSSR je hotova,dokonce je geograficky/politicky dost věrná,někde jsou jen větší města ale obsahuje i zapadlé místa jako Omjakon,Bajkonur +důležité LADAmísta,jako estonská vesnice Rutja,Iževsk,Togliatti .největší hory a řeky
Mám dvě stejné verze,první jenom města,druhá i s průmyslem-ruda a uhlí v Donbasu apod.
Mapa (celého ) SSSR je hotova,dokonce je geograficky/politicky dost věrná,někde jsou jen větší města ale obsahuje i zapadlé místa jako Omjakon,Bajkonur +důležité LADAmísta,jako estonská vesnice Rutja,Iževsk,Togliatti .největší hory a řeky
Mám dvě stejné verze,první jenom města,druhá i s průmyslem-ruda a uhlí v Donbasu apod.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
ÓÓóó, to bych tě zažádal o zaslání obouch verzí map. Myslim, že vim, co budu hrát, až dohraju momentální hru Kunda trans Pro sichr tě jdu zaspamovat i do sz, aby jsi si toho všimnul hned
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás