Jaký snese teploty?plavec píše:Ještě mám možnost plátky potravinářský gumy- to by taky mohlo bejt?
Jinak nezlob se za ty moje kecy výše, mne je třeba brát s nadhledem.
Moderátor: Moderátoři
tak to jsme dva.MartasBrno píše:mne je třeba brát s nadhledem.
Nevím, jsou to takový plátky červený gumy asi 1- 2 mm tlustý, to je vše co o tom vím.MartasBrno píše:plavec napsal:
Ještě mám možnost plátky potravinářský gumy- to by taky mohlo bejt?
Jaký snese teploty?
Lépe než čtvrtka se "promastí" papír z krabice od bot (čtvrtky jsou plněny křídou a ta se vodou vyplavuje) - dětem nebrat. Na prorážení děr kuličkou je lepší podložka s ostrou hranou a kulička průměru o cca 50 % větším (na díru 8 podložka 8, kulička 12 - 15 [mm]) . K té gumě - není guma jako guma - některé druhy gumy (pryže) etylenglykol (hlavní složka nemrz. kapalin) spolehlivě rozloží na prášek- specielně syntetické pryže (Vulkolan) vyzkoušeno.plavec píše:Je fakt, že těsnění mezi hlavu a termostat je i origo vystřiženo z nějaké mastné čtvrtky. Asi něco seberu dětem, pro jednou čmárat nebudou.
Takže když potřebuju díru 8mm, tak použít M8 matku a 8ku kuličku?
Ještě mám možnost plátky potravinářský gumy- to by taky mohlo bejt?
Jako lepenka?Petr HC píše:Lépe než čtvrtka se "promastí" papír z krabice od bot
Dobrá tedy, guma uscována do syslátu.radek mb píše:Na tu gumu se vykašli.
Chápu to správně tak, že jsi tam dal tu čtvrtku a na ní ještě to starý tešnění co tam bylo?radek mb píše:Pěkně jsem to pomazal vazelínou,druhé těsnění,zase potřít vazelínou a pak pumpu
To bude problém takovou najít. Mám tu akorát tak kuličky z "věnečků" z jízdního kola. Zkusím se poptat v nějaký dílně.Petr HC píše:kulička 12 - 15
Tam ale žádný štefty nejsou.Koko Loko píše: Hlavně kolem šteftů
Když si nějakej čurák v rusku usmyslel, že tam znemožní přístup, tak jsem to jen oškrábal škrabkou a trochu šmirglem. Přírubu trubky jsem skoro vyleštil hrubým pak jemným šmirglem. Ale dostat tam tu trubku a hlavně šroubky chce klidnějšího člověka.Koko Loko píše:Byly dosedací plochy řádně očištěny?
Není to vůbec sprostý, ba to je žádaný! Máš u mě bodík.MartasBrno píše:Hodit ze skály, ale to je sprostý).
Na tohle už jsi prsknul těsnění?http://img3.rajce.idnes.c...es/IMG_0342.JPG