Re: Radkova ( Čendova) desítka
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Kubo, sejmi růžový brejle a zeptej se třeba Gera. Sere se to všechno a všechno je taky v pohodě - u každý modelový řady jsou takový i makový exempláře..
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Laďuša, já neříkám ,že jsou bezporuchové .Ger má pech ,že se mu na tom autě sere více věcí na jednou ,to zde již víme .Konstatoval jsem z vlastních zkušenností
Jinak s Gerem často debatuji ,takže mužeš být bez obav
Jinak s Gerem často debatuji ,takže mužeš být bez obav
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ja sa k tomu napriklad nevyjadrim
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Takže klikovka byla včera na kontrole v ve firmě Rencar Mimoň,kde se na takové věci specializují a je je prý v perfektní kondici.Těch 170 tisíc km není vůbec znát.Tak to by byla ta lepší zpráva.
Teď ta horší:volal jsem do Mělníka,abych zjistil,na kolik mě celá oprava vyjde.Řikám,že bych potřeboval zjistit ceny náhradních dílů na desítku,co se týče motoru a první reakce byla:"Ježišmarjááá,to je všechno podle katalogovejch čísel a jsem tady samáá".Nakonec mi ta paní našla všechno,co jsem potřeboval.Pak se ptám:Do kolika tam jste?Do tří,zítra ne,to je svátek.A co v pátek?To nééé,to tu nikdo nebude.Takže mi zbývá čekat až do pondělí to snad není pravda.
Tak ,aby se dalo jezdit a nebyla to fušeřina, mě to vyjde skoro na 7 tisíc korun....
to je skoro polovina ceny toho auta.Jsem tak trochu na vážkách,zda to má smysl.Asi ne.Kdybych sestře nevisel ještě 30 papouchů,tak se na desítku vykašlu.Desítku bych prodal na ND a šel bych si pro Ochcávku 1,9 tdi v kombiku.Ach jo.Takhle to vypadá,že to s desítkou potáhnu,dokud nás kovošrot nerozdělí.
Teď ta horší:volal jsem do Mělníka,abych zjistil,na kolik mě celá oprava vyjde.Řikám,že bych potřeboval zjistit ceny náhradních dílů na desítku,co se týče motoru a první reakce byla:"Ježišmarjááá,to je všechno podle katalogovejch čísel a jsem tady samáá".Nakonec mi ta paní našla všechno,co jsem potřeboval.Pak se ptám:Do kolika tam jste?Do tří,zítra ne,to je svátek.A co v pátek?To nééé,to tu nikdo nebude.Takže mi zbývá čekat až do pondělí to snad není pravda.
Tak ,aby se dalo jezdit a nebyla to fušeřina, mě to vyjde skoro na 7 tisíc korun....
to je skoro polovina ceny toho auta.Jsem tak trochu na vážkách,zda to má smysl.Asi ne.Kdybych sestře nevisel ještě 30 papouchů,tak se na desítku vykašlu.Desítku bych prodal na ND a šel bych si pro Ochcávku 1,9 tdi v kombiku.Ach jo.Takhle to vypadá,že to s desítkou potáhnu,dokud nás kovošrot nerozdělí.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Radku: Vyser se na Mělnický buzeranty, třeba to co sháníš maj na Koněvce a ani na mělníce nevěděj co má Koněvka. Já tam v pátek jedu pro ventily a různou "droboť na hlavu. Volal jsem tam a v pátek otevříno mají, tak tam dojdu.radek mb píše:Takže mi zbývá čekat až do pondělí to snad není pravda.
Tak ony všechny desítky se hoděj akorát tak na díly. Chraň ruka páně toho kdo by s tím chtěl jezdit do práceradek mb píše:Desítku bych prodal na ND
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Radku, tady máš inspiraci: http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... 5-main.jpg
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť by V Radkově ojnici inovativního tvaru nestály. Jen jde o to jestli je to přednost, nebo nedostek.Laďuša píše:Radku, tady máš inspiraci: http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... 5-main.jpg
Bílý LADA a okřídlená spol.
to časování je jako na baterii? Hádám že si to šofér musí natáhnout, jako klasickej budík.Laďuša píše:Radku, tady máš inspiraci: http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... 5-main.jpg
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Davide,vzhledem k tomu,že se jedná o centrální sklad pro půl evropy,tak očekávám,že tam někdo bude i v tento den.Navíc tam mají otevřeno maximálně do 15 hod. a to mi připadá málo.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
Je to divný. Na Mělníku (nebo na Mělníce? ) zavřeno, a na KOněvce otevřeno. Prostě tady je krásně vidět jak tam na všechno serou , a lidi ať si políběj šos. Koněvka mě právě mile překvapila že měli otevřeno a že měli i ty ventily normálně skladem.
radek mb, : Jaký je momentální stav? Má tu někdo v současný době vůbec bezporuchovou Ladu? Teď po sraze někteří maj nabořený krabice, jiným to vyplavila voda, další dělá hlavu, dalšímu mlátí výfuk a jede s tím 3x zpátky do Sadský....
radek mb, : Jaký je momentální stav? Má tu někdo v současný době vůbec bezporuchovou Ladu? Teď po sraze někteří maj nabořený krabice, jiným to vyplavila voda, další dělá hlavu, dalšímu mlátí výfuk a jede s tím 3x zpátky do Sadský....
- Křečík Barbuška
Já, dvě . Pokud tedy nepočítám baterku v kombajnu ve stavu infarktu . Ale neboj, hned jak přijde porucha tak dám vědět .plavec píše: Má tu někdo v současný době vůbec bezporuchovou Ladu?
P.S. Jsme tedy v desítkovém topicu, tak nevím zdali je info o krabicích požadováno .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Sice mám tak trošku pochybnost o tom významu skladu, ale uznávám, že 15 je fakt málo. Ten pátek bych jim víceméně prominul, byť na Tvým místě bych z toho byl taky otrávenej ...radek mb píše:Davide,vzhledem k tomu,že se jedná o centrální sklad pro půl evropy,tak očekávám,že tam někdo bude i v tento den.Navíc tam mají otevřeno maximálně do 15 hod. a to mi připadá málo.
Jinak Beruška je prakticky zatím bezporuchová. Jezdí a jezdí - cokoliv co jsem na ní našel, bylo hledáno, čili běžný uživatel by si nejspíš ničeho nevšiml
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
To je pravda, že jde o centrální sklad pro evropu. To už jsem slyšel od víc lidí. Např. jeden slovenský kolega, žijící u nád ve městě tam jezdí radši, než domů na SK, protože Mělník je líp zásobenej a na SK mu řekli, že si to od Mělníka stejně nechávaj posílat. Jinak Beruška je ještě celkem nový auto... Ikdyby ne, tak jeden kus ze sta to nezachrání. Ale přeji Ti jen samý bezproblémový provozdmatej píše:Sice mám tak trošku pochybnost o tom významu skladu
No víceméně ne, páč o spolelivosti krabic již víme.Tam je vše jasné, tedy až na Gerův případ.Koko Loko píše:Jsme tedy v desítkovém topicu, tak nevím zdali je info o krabicích požadováno .
Ne, jakýkoliv provokativní informace o spolehlivosti krabic jsou tu naprosto nežádoucíKoko Loko píše:P.S. Jsme tedy v desítkovém topicu, tak nevím zdali je info o krabicích požadováno .
Jinak já žádný větší problémy nemám, kromě toho, že se to dlouhodobě rozpadá A krom toho jak se na tom podepsaly servisy
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.