Slyšel jsem, že odpuzovadlem jsou např. lidské vlasy. L.ID píše:Dá sa robiť nejaká prevencia?
závady/problémy 1118
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
-
- Kontaktovat uživatele:
U nás v práci s tím míváme problémy u vozů, co parkují venku. Po opravě v servisu tam nastříkají spray proti kunám http://www.motipdupli.cz/Article.asp?nD ... nguageID=1 a na chvíli je od nich pokoj.ID píše:Zistil som nejaké zablatené stopy na motore. Má niekto skúsenosti z pohryzenými káblami od kún? Dá sa robiť nejaká prevencia?
Zdravim,
otec ma Kalinu asi 6-7 tyzdnov, zatial len dve veci - pravy stierac prestal ist. No problem, dotiahnut skturku a ide. Horsie na tom je, ze sa mu 2x zahrial motor nad 120 stupnov - to ked siel v kolone v Blawe. Az minuly vikend som zistil, ze nema zapojeny ventilator - konektor sa len tak volne hompala. Dnes alebo zajtra to ide dat zapojit. (taku istu chybu mal aj sused na Lagune)...
Ine vyhrady zatial nema.
otec ma Kalinu asi 6-7 tyzdnov, zatial len dve veci - pravy stierac prestal ist. No problem, dotiahnut skturku a ide. Horsie na tom je, ze sa mu 2x zahrial motor nad 120 stupnov - to ked siel v kolone v Blawe. Az minuly vikend som zistil, ze nema zapojeny ventilator - konektor sa len tak volne hompala. Dnes alebo zajtra to ide dat zapojit. (taku istu chybu mal aj sused na Lagune)...
Ine vyhrady zatial nema.
Kamarárovej žene na Felicii takto zožrala káble veverička.ID píše:Zistil som nejaké zablatené stopy na motore. Má niekto skúsenosti z pohryzenými káblami od kún? Dá sa robiť nejaká prevencia?
Neuveriteľné, čo si to dnes tie zvieratá dovoľujú..
PS: preto neumývam motor - káble od oleja hlodavcom nechutia
Najlepšie je teda stáť pri aute a prihovárať sa muLuděk Musil píše:Slyšel jsem, že odpuzovadlem jsou např. lidské vlasy.
Vesta SW Cross 1.6, r.v. 2019 (2022 - na večné časy a nikdy inak)
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
Priora Combi 1.6 16v, r.v.2009 (2018 - uvidíme, dokedy to so mnou vydrží, momentálne v odpočinku)
EX: 2111.3B 1.5 16V r.v.2003 (2009-2016, R.I.P.)
Оптимист учит английский, пессимист - китайский. Реалист купил автомат Калашникова.
Dobrý den, mám už rok a pul Ladu kalinu s 1.4 16V. Musím říci že zatím jsem neměl žádné vážné problémy, cca před 3 měsíci začala svítit kontrolka motoru. Jel jsem tedy do servisu v Brně a tam stím něco udělali ale cca za týden to začalo svítit znova takhle jsem to zopakoval asi 4x než vyměnili čidlo na vačce a ejhle kontrolka zhasla a vše jelo normálně až do včerejška kdy to začalo zase svítit. Abych řekl pravdu tak ani nepociťuji nějakou změnu v chování auta ani spotřeba ani výkon se mě nejeví jiné. Jednou se mě zbláznil tachometr ale to sparvili a od té doby je to ok. Když jsem se ptal mechanika tak jsem nedostal kloudnou odpověď než Já nevím co stím je... Nestalo se vám to někdy někomu..? Děkuji za odpověď
- Fišer Jiří
Ano to se mě stalo už mockrát....Komor píše:Když jsem se ptal mechanika tak jsem nedostal kloudnou odpověď než Já nevím co stím je... Nestalo se vám to někdy někomu..?
K tématu: Chtělo by to diagnostiku a např. zkontrolovat konektory toho čidla jestli do toho nejde vlhkost.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
mně se na 11ke rozsvěcuje pravidelně po ujetí 1500-2000km a po dalších200-300km zhasne.Změnu v chování motoru taktéž nepocituji,takže tomu nepřikládám,žádnou váhu,ale je to řada 10 a tam je to docela běžné.Kalina by tím již ,,trpět,,neměla.zřejmě jde opravdu o nějaký vadnýkontakt,některého z čidel.
V mém případě dignostika hlásila něco o vynechání zapalování,ale já to nikdy nepocítil.
V mém případě dignostika hlásila něco o vynechání zapalování,ale já to nikdy nepocítil.