Pěkný to je, to rozhodně je. Ale jelikož neznam stav předtim, tak nevim, je se s hláškou
Jakub Metelka píše:Myslím ,že teďka to vypadá o hodně lépe
dá souhlasit
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Pěkná sbírka, co dodat. Snad jen že ti tam furt chybí nejluxusnější 2103.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Tyjo -zástěrky - nezástěrky, pěkný jsou, to jo, ale to auto jako takový je samo fakt pěkný - ten lak se mi opravdu líbí. Do toho má moje štětková dost daleko. Hlavně to přední čelo pěkný. A vůbec - je to fajn .
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
tieto zasterky mám fungl nové odložené doma. Ale čo robia na aute tie hnusné plastové puklice?
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
mayo456, původní zmijáky mám doma uschované i s chromovanejma poklicema.
Tyto kola jsou přechodné řešení.Čuk má rozhašenou geometrii a nemá cenu ji dávat seřizovat ,ponevadž se příští rok budou měnit čepy.Pak si to nechám seřídit a následně osadím zpět kola s poklicema .
MartasBrno, Ta barva se mě ,taky líbí a díky za pochvalu
Tak opět lehce oživíme toto zapadlejší téma.Čuk již více jak dva měsíce odpočívá v garáži a vypadá to ,že letos se už ven nedostane.Přístí rok plánuji vyměnit svislé čepy,opravit upadlý šroub tlumiče a vyvařit nejhorší místa ,ale sami víte jak to takovými plány dopadá .
Více jak po roce a půl jsem oživil Geka.Po vytažení z garáže nechtěl spojkový váleček spolupracovat ,ale WD40 a kladivo jej přimělo k poslušnosti .Motor naskočil na první otočení čož jsem nečekal ani zdaleka.Doma prošel vyčištěním karburátoru,rozhýbáním plováku,vyčištěním sítek a seřízením volnoběhu.
Jen za dnešek už najel 80km a jede výborně.Teďka jej čeká technická a koncem června Slavkov .
fakt nádherné auto len by to chcelo častejšie jazdiť
patriť,
patriť,
mayo456, když je pěkně ,tak s častějšími jízdami není problém.Musí hlavně odpovídat počasí Luky, to ,že každé z těch aut nenajede 1500km ročně nic nezmění .Jezdíme snima podle potřeby a hlavně pro radost .Jsou považováni už jako veteráni nikoliv jako auta na denní ježdění.
Jinak oboum děkuju za pochvalu tohoto vozu.
Při dnešním krásném počasí nešlo nechat tento stroj jen tak stát .Vyměnil jsem přerušovač blinkrů a čirá sklíčka předních blinkrů.K mému užasu po sundání plastové stříšky jsem zjistil ,že blinkry obsahují dvojvláknovou žárovku.Musel jsem se přesvědčit a na autě opravdu jsou chromované blinkry ,které jsou parkovačkou i blinkrem.Původní majitel to zřejmě předělal pouze na blinkr .Jak bude čas ,tak vše vrátíme do původního stavu.