no ale inak je to nezničitelny stroj, nevymenil by som za ziadnu inu, len ju treba premazavat dekalamitkou pred kazdym kosenim
 no ale inak je to nezničitelny stroj, nevymenil by som za ziadnu inu, len ju treba premazavat dekalamitkou pred kazdym kosenim 
Moderátor: Moderátoři

Brzdowku nie!ger007 píše:položme si kontrolnou otázku :
co spravit z motorom ktory dlho spinkal bez hlavy a s malinko oleja v suchej garazi, este som s nim ani pretacal, bal som sa ze budu troska prirezle kruzky aky je postup ??
Pocul som ze je dobre namazat trocha brzdovky na piesty

. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
  . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
MartasBrno píše:průměrný vesnický dědek
 Tyjo jak si to tak napsal, sem si vzpoměl na autoškolu, když mě instruktor nadával. Stál jsem na křižovatce a dával přednost. Jenže průběžně jezdily auta a stál jsem tam už delší dobu.Ale bál jsem se pustit spojku. A on řval, že jsem jak ty starý strejcové, co tu na spojce stojej půl hodiny a pak jim to většinou při rozjezdu stejně zhasne.
  Tyjo jak si to tak napsal, sem si vzpoměl na autoškolu, když mě instruktor nadával. Stál jsem na křižovatce a dával přednost. Jenže průběžně jezdily auta a stál jsem tam už delší dobu.Ale bál jsem se pustit spojku. A on řval, že jsem jak ty starý strejcové, co tu na spojce stojej půl hodiny a pak jim to většinou při rozjezdu stejně zhasne.  

Pretoze ma inu hustotu ako fridex?plavec píše: Proč hustoměr fridexu (ten balonek se skleněnou trubičkou) změřří jen bod mrazu u fridexu a u směsi do ostřikovače to nefunguje?
Třeba mu přibržďují bubny i kotouče. L.MartasBrno píše:průměrný vesnický dědek spotřeby u žigula cca 13l/100km na jízdách z větší části meziměsto

►Stodolní II◄
 ►Stodolní II◄  Estonian-czech crazy night
 Estonian-czech crazy night  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!  Tři sestry <|||> Ladagang
   Tři sestry <|||> Ladagang  °Expedice Eesti 2010°
 °Expedice Eesti 2010° keréklampás
 keréklampás