Ahoj. Na kolik foukáte vaše pneu? V manuálu píšou na rozměr 165 na předek 1,6 a na zadek 1,9 a na rozměr 175 předek 1,7 a zadek 2,0.
Mám 165, ale předek na 1,6, když je tu stálé zatížení motorem? Není to nějak málo?
Zimní pneu se malinko podhusťují a nebo se foukají stejně jako letní?
Díky za rady
U všech osobáků tlakuju předek i zadek na 2,5, ještě jsem neměl problém s odskakováním kola. Když je na gumě povolený tlak vyšší nebo stejný 0,25MPa tak to foukám právě na 0,25MPa
1 x 2104 rv 86
1x 2107 rv 90
4x trabi ( 2x s tp)
1x DKW Sonderklasse 1001
1x Tatra 57 sport
1x Zetor 50 Super
a 4x různé moto
foukám různě, podle typu gum a provozu (nákladu). Na dveřích mám tabulku P-190, Z-200.
Nízkoprofilové gumy se velmi snadno prorazí, pokud je auto naložené a jsou nerovnosti. Jezdil jsem na 02 i s pneu 155/70/13 (s koupí vozu) a ty jsem hustil P-2,5 a Z-3, jinak by váhu nákladu neunesly.
Nejlepší se mi zdá klasika 165/8O/13 a na náklad dávám P-2,1 a Z-2,8 a bez nákladu Z-2,2.
175/70/13 už jdou víc ztuha na volantu a tak P,Z-2,2 a s nákladem vzadu Z-2,4 až 2,8.
185/7O/13 už dělají problém s točením na místě, ale jsou fajn na cestování a špatnou páteř, ty foukám P-2,2 a Z-2,2 a s nákladem do 2,6.
Tuhle jsem vezl 5q cementu a vozík s 8q písku, 175/70/13 tlaky P-2,4 a Z3.
Já dávam tak 2,3 - 2,5 všude a furt to opticky vypadá, že by tomu slušelo víc
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
K tomu zimnímu podhušťování - myslím si že je to blbost, přežitek. K čemu by to mělo být? K lepší přilnavosti? Od toho je zimní směs a jinej vzorek. Podle mně se jenom zhorší ovladatelnost a snad i životnost gum. Ony se stejně "podhustí" samy až zamrzne.
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...
No, podhuštění pneu má na přilnavost obrovský vliv, ne nadarmo mají třeba vojenské terénní auta možnost nastavitelného tlaku v pneu z kabiny. U osobáku to ale asi nemá význam, pneu tím trpí a roste spotřeba ... zimní guma s dobrým vzorkem je základ.
Viděl jsem právě několik lidí, kteří podhušťovali tím stylem, že upouštěli, dokud se guma málem nezbortila. Když pak takovej člověk jede 10km přes město, je to neskutečný. Bohužel nevím, jak správně hustit pro kterou situaci, takže dávám všude 2 - 2, případně 2,2 - 2,3. Subjektivně to není špatný. Když jsem dával 2,5 - 2,5 a víc, tak mi to už přišlo dost tvrdý.
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba...