Laďušovo Ladná
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Lak, to je kapitola. Řeknu to takhle - buď se Ladná jednou dočká ňáký rekonstrukce a prodloužení života, pak dostane novej lak, a nebo pude do hutí a v takovým případě ten lak zůstane takovej, jakej je.
Ty mezikruží bych se asi styděl dávat i zadarmo, ten hliník má svoje nejlepší léta dávno za sebou Jelen ví Je to prej z Wartburga a na Ladnou se to muselo poněkud znásilnit. Ale líbí se mi to tak víc, autu to sluší. Jednou, ať už Ladná bude nebo ne, budu milionářem a pořídim si další trojku, takže ty mezikruží stejně z ruky nedam. A ty, Alberte, tam mezikruží beztak máš, takže
Ty mezikruží bych se asi styděl dávat i zadarmo, ten hliník má svoje nejlepší léta dávno za sebou Jelen ví Je to prej z Wartburga a na Ladnou se to muselo poněkud znásilnit. Ale líbí se mi to tak víc, autu to sluší. Jednou, ať už Ladná bude nebo ne, budu milionářem a pořídim si další trojku, takže ty mezikruží stejně z ruky nedam. A ty, Alberte, tam mezikruží beztak máš, takže
A to je, prosím, co?Vintera píše:Jinak ještě k tomu dej tropic gumy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No vidíš. U mně by ses stydět nemusel. A to, že už mezikruží mám, není vůbec směroplatné.Laďuša píše:Ty mezikruží bych se asi styděl dávat i zadarmo
To jsou pneumatiky s bílou bočnicí. Původně byly určeny do tropů, kde méně stárly a udržely si déle svoje vlastnosti. Záhy se z toho ale stal jeden ze základů klasické automobilové módy.Laďuša píše:A to je, prosím, co?Vintera píše:Jinak ještě k tomu dej tropic gumy
- Křečík Barbuška
- Michal Pokorný
ja by som tiez take medzikružie bral na tu svoju, prípadne aj z Moskviča čo tu niekto kedysy mal na žltej Lade 2101. alebo este lepsie BBS elektrony tie lucove original BMW 13" zo zlatym stredom a lestenym falcom
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem včera přijel z Plzně do Brány Šumavy, tak žádnej náznak sněhu, nic nebylo. No a večer jdu na jedno a hle....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás