Martasova nuladvojka
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Vašátor, 28. jsem mimo, nemám čas, ikdyž jsem si původně myslel že by to šlo - takže nešlo.
dvk, Tak to opravdu jen vypadá, krásný kus to ani zdaleka není. Je na něm hezká střecha a přibližně i kapota. Zbytek je krásný méně, některé partie zřejmě typicky pro tento ročník jsou vysloveně špatné. Ovšem smirek, kyt a sprej umí divy, zvlášť na takových fotkách. Ale podlaha, prahy a podběhy vypadají že jsou skutečně použitelné, jen ty dobité a ohnilé blatníky jsou špatné, to se mi vůůůbec nelíbí. Stejně tak zadní nárazník je na výměnu. Motoricky vypadá OK, až na folklor - membránku akceleračky. Jo a po cestě oděšla baterka - kolega Michal Karásek mi pomoh vyřešit ještě jeden problém po cestě a změřil baterku. Tímto mu děkuju.
dvk, Tak to opravdu jen vypadá, krásný kus to ani zdaleka není. Je na něm hezká střecha a přibližně i kapota. Zbytek je krásný méně, některé partie zřejmě typicky pro tento ročník jsou vysloveně špatné. Ovšem smirek, kyt a sprej umí divy, zvlášť na takových fotkách. Ale podlaha, prahy a podběhy vypadají že jsou skutečně použitelné, jen ty dobité a ohnilé blatníky jsou špatné, to se mi vůůůbec nelíbí. Stejně tak zadní nárazník je na výměnu. Motoricky vypadá OK, až na folklor - membránku akceleračky. Jo a po cestě oděšla baterka - kolega Michal Karásek mi pomoh vyřešit ještě jeden problém po cestě a změřil baterku. Tímto mu děkuju.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
hodte na neho siet ! , inac pekny voz moc pekny, takch uz moc neni
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
- MartasBrno
Copak siet? Všechny ladisty rovnou zavřít do cvokhausu a zhasnout !ger007 píše: hodte na neho siet ! , inac pekny voz moc pekny, takch uz moc neni
Nemá ten kočár stejnou barvu jako ta Tvoja?
Kluci, když už jste jeli okolo, taky ste mě mohli pozvat na čumendu..
Jaké tedy budou plány s touto krasavicí?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Proooč? On JM sbírá jen sedany?mayo456 píše:Ešte dobre že ju nekúpil Jakub Metelka. To by asi niektorí slabší jedinci nevydržali Inak gratulujem k autu
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- MartasBrno
To Martas Brno a Jakub . <<Jedna údajně velice pěkná 2102 je levně na prodej v Kramolně u Náchoda. Vážnému zájemci dám na SZ tlf. číslo na majitele.>>
Zájemce někde od Mostu se dostavil, když majitel nebyl doma a později se neozval.
Nabídka tedy platí dále, s tím, že vůz je v barvě "bílá káva" a bez "ekovýpalného". Poněvadž majitel dal minulý týden inzerát i do Polska, máte-li někdo zájem, neváhejte.
Zájemce někde od Mostu se dostavil, když majitel nebyl doma a později se neozval.
Nabídka tedy platí dále, s tím, že vůz je v barvě "bílá káva" a bez "ekovýpalného". Poněvadž majitel dal minulý týden inzerát i do Polska, máte-li někdo zájem, neváhejte.
Plány s 02
Plány nechceš zveřejňovat,to vypadá jako když chceš vyhodit zadní lavici a tahat v tom polena z lesa.
- MartasBrno
Re: Plány s 02
Týjo, to je dobrej nápad, to mne nenapadlo . Ne, to nehrozí. ALe je fakt, že užitný prostor kombíku je více než zajímavý.plavec píše:Plány nechceš zveřejňovat,to vypadá jako když chceš vyhodit zadní lavici a tahat v tom polena z lesa.
BTW: Jak se spí v kombíku, resp. jak jde v kombíku udělat lože v zadní části vozu, tedy delší, než je stávající?
- MartasBrno
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
my sme tam spali dvaja ja a elis, ja nie som zrovna roznerovo kompaktny co sa tyka vysky ale ked sa vybere ta sedacia cast zo zadu a operdlo sa sklopi tak sa tam celkom pohodlne vyspia dvaja ludia, samozrejme ziadny extra komfort ale ked v lete vonku prsi je to dobre.
Co sa tyka farby uvidime ci je rovnaka ale mali by byt hodne podobne , Libher bral asi inspiraciu z lada vzorkovniku
Co sa tyka farby uvidime ci je rovnaka ale mali by byt hodne podobne , Libher bral asi inspiraciu z lada vzorkovniku
Be better, not second best
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
Ve svém jsem nemněl zadní sedadlo ani opěradlo . Místo sedáku byla specielně vyrobená LPG nádrž a zakrytá sklápěcí deskou . Po posunutí a sklopení předních sedadel vzniklo "ohromné letiště" a bufík dodával tepelnou pohodu . Je také vyskoušena varianta s nádstavbou nad přední kapotu a do stran vyklápěcí zahrádkou . Čímž na střeše vznikne dlouhý prostor pro postavení upraveného "Áčka" (stan) . Do stanu se dalo vlést vyndaným střešním oknem nebo po žebříku vzadu .MartasBrno píše:Jak se spí v kombíku, resp. jak jde v kombíku udělat lože v zadní části vozu, tedy delší, než je stávající?
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!