Mix otázek a odpovědí III
Moderátor: Moderátoři
Tak to už je pro otrlejší povahyCory píše:Dedo to kedysi yuzival aj vtedy, ak siel s plne nalozenou vleckou a predna naprava bola vo vzduchu, tak zatacal brzdamiNa ten jeho frajersky pohlad nikdy nezabudnem
 Mě prostě přijde divný "brzdit, když potřebuju jet"
  Mě prostě přijde divný "brzdit, když potřebuju jet"Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch 

- MartasBrno
Brácha zkoušel připájet (tuším stříbrem?) ucho k šufánku, které bylo přibodované asi dvěma body, které měly průměr cca 1,5mm. Připájel to excelentně, ale jak to schladlo, tak se to slouplo. A to jsem povrchy vydrbal na molekuly. Jestli ne, tak aspoň na mřížku určitěvintera píše:hrneček je malý a má určitě slabý plech, trafo pájkou 100W asi moc dobře ne, ale trochu větší, tak 25OW již určitě, jsou i plynový na PB, na kyslík+acetylen, klasika na benzín. No nejlepší by to bylo přibodovat elektrikou, jak myslí LM.
 . Asi to skončí bodem nerez elektrodou - ale bude to loterie, jak se v tom objeví dirka, je konec. Dirka v plechu se umí jen zvětšovat.
 . Asi to skončí bodem nerez elektrodou - ale bude to loterie, jak se v tom objeví dirka, je konec. Dirka v plechu se umí jen zvětšovat.  
... šufánek = naběračka = sběračka
Taky mě pak napadl třeba pásovej traktor. Nebo UNC- to se vlastně taky řídí blokováním kol...vintera píše:Plavec, je to něco podobného jako u pásových vozidel,
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m

- MartasBrno
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
V Svet Motoru c. 41 je príloha Auto a Zima. Je tam pri mazaní napísane, že ak je príliš hustý olej, je ho možné zriediť technickým benzínom. Jeho celkové množstvo by však nemalo byť väčšie ako 20%. Je to dobre ?

Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!

Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
- MartasBrno

►Stodolní II◄
 ►Stodolní II◄  Estonian-czech crazy night
 Estonian-czech crazy night  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
  Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!  Tři sestry <|||> Ladagang
   Tři sestry <|||> Ladagang  °Expedice Eesti 2010°
 °Expedice Eesti 2010° keréklampás
 keréklampás 

/ 21044, r.v. 1997 Ivan /
 / 21044, r.v. 1997 Ivan /