Kurňa
plavec, Přemejšlel jsem nad náhradou za Vladimira, kdyby se nedal opravit.
Volha 21
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Volha 24 je nejkrásnější auto východního bloku, Lada je víceméně taková levnější náhražka. Kdyby to bylo cenově a početně (dílově) srovnatelný, vsaďte se, že Ladou dneska nejezdim. Až budu pracháč, asi si nepořídim Ladu ve výtečným stavu (ne v prvním sledu). Teď se ale jenom koukam, jak to mizí ze světa
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak tak.Laďuša píše:Volha 24 je nejkrásnější auto východního bloku
já jen nevím jestli bych bral radši volhu 24 , nebo tatru 613 . Oba vozy jsou prostě krása pohledět.
Dokázal by někdo znalý tyto dva vozy nějak objektivně porovnat?
Jojo, takový poklady končej v kovošrotě..Laďuša píše:Teď se ale jenom koukam, jak to mizí ze světa
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
- autobazareliska
jo mizej - protože všichni brečej a nejsou schopný za to dát ani tolik co v tý sběrně. A nechat to stát v kopřivách snad ani nemá smysl. Bydlej v tom akorát myši, za půl roku nejde otočit kolama ani otevřít dveře.... mít na to suchý garáže by byla jiná věc - ovšem kdybych je měl tak bych stejně schovával cennější auta a ne výrobky značky jejíž příznivci brečej na padesátikorunou.
Tatry 613 jsem měl 2, ale objektivně je rozhodně lepší Volha. Tatra je podle mě taková moc vyhnaná práškama v naprosto neužitečný auto. Nechat se někam odvýzt aby to vypadalo, ale nic víc. Volha je praktická, dá se s ní normálně jezdit i v dnešní době, což se o Tatře rozhodně říct nedá.
[ Komentář přidal: zelvotron: čt říjen 14, 2010 21:13 ]
OT o šestsetřináctce odděleno do samostatnýho tématu: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=14483
Tatry 613 jsem měl 2, ale objektivně je rozhodně lepší Volha. Tatra je podle mě taková moc vyhnaná práškama v naprosto neužitečný auto. Nechat se někam odvýzt aby to vypadalo, ale nic víc. Volha je praktická, dá se s ní normálně jezdit i v dnešní době, což se o Tatře rozhodně říct nedá.
[ Komentář přidal: zelvotron: čt říjen 14, 2010 21:13 ]
OT o šestsetřináctce odděleno do samostatnýho tématu: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=14483
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."
-
Sice téma o volhách ale dovolím si trošku OT, když to tu bylo zmíněno...tu knížku od Bernarda mám taky, jen jsem ji kdysi ve žďáře sehnal za neuvěřitelných 6 kč ve výprodeji místní knihovny, má čestné místo v mé knihovničce
[VAZ 2104 Květuška (dříve Nataša)]
[Trabant 601 Žlutej ďábel]
"Rozdíl mezi svěřencem blázince a hlídačem je ve vlastnictví klíčů."
[Trabant 601 Žlutej ďábel]
"Rozdíl mezi svěřencem blázince a hlídačem je ve vlastnictví klíčů."