Moderátor: Moderátoři
To je jasná nemoc z "povolání". Když netasí kanón, teda vlastně Nikón,Ivo píše:Jinak vidím, že Cooper nakonec ten atomový kufřík nekupoval zbytečně. Vytasí se s tím všude, kam přijede.
Hehe jasně ... machrovinka do tý doby, než budeš jednoho obzvlášť tmavého a chladného rána spěchat, vlítneš do garáže, nakopneš to, zařadíš zpátečku a vyrazíš .... a hele - proč zrovna vysekávám elektrikářskou drážku ve zdi ....FOMA píše:ovšem ten předehřev to je machrovinka,to se mně opravdu líbí
spíš jednou ráno vyrazím ke garáži a ku.. kde je auto kde je garáž kdo tu děla v noci táborák?Luděk Musil píše:Hehe jasně ... machrovinka do tý doby, než budeš jednoho obzvlášť tmavého a chladného rána spěchat, vlítneš do garáže, nakopneš to, zařadíš zpátečku a vyrazíš .... a hele - proč zrovna vysekávám elektrikářskou drážku ve zdi ....FOMA píše:ovšem ten předehřev to je machrovinka,to se mně opravdu líbí![]()
A ještě časovač zapínat bezdrátovým zvonkem a nemusí ani tahat dráty domů.MartasBrno píše:Mám nápad:
použít místo spínacích hodin časový spínač, podobný tomu co se dává na hajzlík k ventilátoru - jak jsi psal vstaneš, postavíš na čaj, ťukneš do tlačítka (a časovač po nějaké době sám vypne)...
To by nemuselo být špatný...
doporučuju udělat si vyhřívanou garáž.. bude to možná stejné úsilí ale krom teplého motoru budeš mít i teplé autoLuděk Musil píše:Hele chlapi - nevyméšléte pi*ov*ny. Až se zařízení osvědčí - tak potom ať vyplepšuje. L.